Σε ζωντανή μετάδοση είδε η παρουσιάστρια Θάλεια Ζαγναφέρη και ο σύζυγός της, Θεόδωρος Ασβεστάς τη ληστεία που γινόταν στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή Live News του Mega το βράδυ της Πέμπτης (27/01), ο σύζυγος της παρουσιάστριας, Θάλειας Ζαγναφέρη, Θεόδωρος Ασβεστάς, έβλεπε «ζωντανά», σε εφαρμογή στο κινητό του, τη διάρρηξη στο σπίτι του στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, από τις κάμερες που κατέγραφαν κάθε τους κίνηση.

Τόσο εκείνος όσο και η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ3 ήταν στη Θεσσαλονίκη και παρακολουθούσαν εξ αποστάσεως δίχως να μπορούν να κάνουν το παραμικρό, να τους «αδειάζουν» το σπίτι την Κυριακή το απόγευμα.

Διάρρηξη σε ...ζωντανή μετάδοση - Σοκ για γνωστή παρουσιάστρια

Ο συναγερμός που είχε τοποθετήσει το ζευγάρι στο σπίτι του, χτύπησε και άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία αλλά και το ζευγάρι. Οι ληστές δεν πτοήθηκαν από τον ήχο του συναγερμού και συνέχισαν ανενόχλητοι να αρπάζουν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

«Ήταν με δυο αυτοκίνητα. Τους έβλεπα από τις κάμερες live. Κατέβηκαν 3, σήκωσαν την περίφραξη και μπήκαν μέσα. Με το που άνοιξαν την πόρτα, χτύπησε ο συναγερμός. Κατάφεραν και τον έσπασαν και μπήκαν μέσα στο σπίτι. Βρήκαν ότι πολύτιμο είχαμε και έφυγαν μέσα σε 4-5 λεπτά» ανέφερε ο Θεόδωρος Ασβεστας.