Διάσημοι και Μαχητές μεταφέρθηκαν στο συμβούλιο του Survivor όπου ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες. Στο τέλος του συμβουλίου ένας από τους Διάσημους θα δει την πόρτα της εξόδου.

«Όπως θα δείτε αυτό το συμβούλιο είναι λίγο ιδιαίτερο. Έχουμε μια απουσία από τον πάγκο των Διασήμων, τον Βαλάντη, ο οποίος αν και δεν έχει αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, αν και δεν έχει κάποιο ιατρικό πρόβλημα, αποφάσισε από την αρχή του σημερινού παιχνιδιού να μείνει μακριά από την ομάδα του. Αυτή είναι μια προσωπική του απόφαση. Δεν μπορεί να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την κόκκινη ομάδα, την ομάδα των Διασήμων» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και ενημέρωσε για την απουσία του Βαλάντη από το συμβούλιο.

«Δεν θέλει. Σεβόμαστε αυτή την απόφαση. Περιμένει και αυτός με αγωνία το αποτέλεσμα και αυτήν την στιγμή βρίσκεται ολομόναχος στα καταλύματα των Διασήμων. Εκεί θα του ανακοινωθεί η οποιαδήποτε απόφαση. Αυτό είναι το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά σίγουρα στο ελληνικό Survivor. Ίσως να συμβαίνει και παγκοσμίως. Ένας παίκτης ο οποίος περιμένει την απόφαση του κοινού να μη θέλει να παρευρεθεί στο συμβούλιο της αποχώρησης. Να μη θέλει να καθίσει μαζί με την ομάδα του» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του Survivor.