Για τον Νικηφόρο, τη σχέση της μητέρας του με τον Μαθιό αλλά και τα «μεγάλα γεγονότα» της σειράς μίλησε σε συνέντευξη του ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας και τηλεοπτικός γιος της Βασιλικής στον «Σασμό».

«Ο Νικηφόρος έχει περάσει πολλά» είπε ο τηλεοπτικός Νικηφόρος από τη σειρά του Alpha «Σασμός» μιλώντας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day».

«O Νικηφόρος μοιάζει με τραγικό ήρωα» είπε ο Γιώργος Αμούτζας και πρόσθεσε: «Όλα τα μεγάλα γεγονότα συμβαίνουν δίπλα του κι ο ίδιος δεν έχει ιδέα. Δεν γνωρίζει τίποτα κι ούτε καν μπορεί να φανταστεί το τι συμβαίνει. Όταν ψάχνεις την απάντηση κι απάντηση βρίσκεται ακριβώς δίπλα σου είναι δύσκολο να την ανακαλύψεις. Είναι κάτι ξένο για σένα. Θεωρείς ότι πολύ δύσκολα συμβαίνει».

Θα μπορούσε να δικαιολογήσει η Νικηφόρος τη σχέση του θείου του Μαθιού με τη μητέρα του Βασιλική; «Ο Νικηφόρος δεν θα μπορούσε να δεχτεί αυτή τη σχέση τόσο εύκολα» τονίζει. «Είναι μεγαλωμένος με εντελώς διαφορετικό τρόπο, έχει τη νοοτροπία της επαρχίας, η οποία μερικές φορές είναι κάπως πιο συντηρητική».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: