Στο επεισόδιο του Big Brother της Τετάρτης (17/11) είδαμε την έκπληξη της Ευδοκίας στον Νίκο, τα στρατηγικά πλάνα του Νάσου και την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Η Ευδοκία είχε διακοσμήσει το Captain’s Room δημιουργώντας μία ρομαντική ατμόσφαιρα για εκείνη και το Νίκο. Οι αγκαλιές ανάμεσά τους πήραν και έδωσαν και οι βραδινές τους στιγμές ήταν χαλαρές και ρομαντικές.

Ο Νάσος όμως δεν είδε με καλό μάτι τη ρομαντική της διάθεση καθώς θεωρεί πως είναι προσποιητή και πως η πρόθεσή της είναι να εκμεταλλευτεί τον αρχηγό.

Ο Νάσος δυσανασχετεί – «Υπάρχει το θέατρο γιατί…»

Ο παίκτης είχε μια συζήτηση με την Ευδοκία, ενώ φάνηκε να δυσανασχετεί με τον τρόπο που λειτουργούν κάποια άτομα.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για εμένα σαν Νάσος εφόσον είναι έτσι το παιχνίδι φτιαγμένο είναι πολύ πιο όμορφο να σου λέω Ευδοκία πχ Σε ψηφίζω γιατί με έχεις κοροϊδέψει 3 -4 φορές και το έχω κρατήσει γιατί δεν είχα χρόνο να σου το πω και μετά να το συζητήσουμε αυτό».

Την Τετάρτη οι συγκάτοικοι ψήφισαν για την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση.

Με αφορμή την ψηφοφορία ο Νάσος Ντάλης κατέστρωσε σχέδια για να διώξει με σειρά κάποιους παίκτες από το σπίτι.

Έτσι λοιπόν, ο ίδιος θέλησε να μιλήσει με τα κοντινά πρόσωπα που έχει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού έτσι ώστε να δει το πως θα μπορούσε να ψηφίσει με τα υπόλοιπα παιδιά με βάσει την στρατηγική του προκειμένου να φύγουν πρώτοι από εκείνον. Το σχέδιό του αρχικά περιλαμβάνει τρεις παίκτριες. Οπως ανέφερε αυτή την εβδομάδα θα φύγει η Μαρία και την άλλη η Μαίρη ή η Ευδοκία.

Οι συγκάτοικοι στο Big Βrother ψήφισαν στη συνέχεια κι αποφάσισαν ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, που θα διεκδικήσουν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή ψηφοφορία στο σπίτι, όπου εκεί κανείς δεν θα μπορούσε να κρυφτεί κι οι προθέσεις εναντίον των παικτών φάνηκαν ξεκάθαρα. Σε εκείνη την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε για πολλοστή φορά η Μαίρη, καθώς Νάσος, Παναγιώτης Πέτσας και Ανχελίτα κυρίως, δεν αντέχουν το γεγονός ότι είναι τόσο παρεμβατική σε θέματα που απασχολούν τις σχέσεις μεταξύ των συγκατοίκων. Την Τετάρτη ακολούθησε ο δεύτερος γύρος ψηφοφορίας -όχι φανερή αυτήν την φορά- κι οι επόμενοι υποψήφιοι είναι ο Παναγιώτης Πέτσας, η Άννα Ελευθερίου, ο Νάσος Ντάλλης κι η Μαρία Αλεξόγλου.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει η δοκιμασία του βέτο να ανατρέψει τα δεδομένα.