Μέρα ψηφοφορίας στο Big Brother είχαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (27/10) για την ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση. Χωρισμένοι σε τρία διαφορετικά στρατόπεδα είναι οι παίκτες μέσα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» και με τον αριθμό τους να έχει λιγοστέψει από εδώ και στο εξής οι αποχωρήσεις θα είναι δυνατές και η καθημερινότητα στο σπίτι θα συνεχίσει να περιλαμβάνει μεγάλους καυγάδες.

Όσο οι παίκτες δεν ψηφίζουν Νάσο και Μαρία που υποτίθεται ότι είναι οι πιο αδύναμοι παίκτες, θα… τρώγονται μεταξύ τους.

Ασφαλείς ήταν σε αυτή την ψηφοφορία ο αρχηγός Κωστής και ο Παναγιώτης Πέτσας καθώς είχαν ασυλία.

Το σπίτι εξακολουθεί να είναι διχασμένο κι έτσι η στρατηγική έχει πάρει φωτιά για το ποιοι θα ψηφιστούν αυτή την εβδομάδα.

Οι παίκτες ένας – ένας έδωσαν στον Big Brother την ψήφο τους και στο τέλος τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:

Πως ψήφισαν οι παίχτες;

Μαρία: Σαμάνθα – Νάσος

Σαμάνθα: Ευδοκία – Ισίδωρος

Παναγιώτης: Μαίρη- Ισίδωρος

Ισίδωρος: Ανχελίτα – Σαμάνθα

Μαίρη: Σαμάνθα – Ανχελίτα

Κώστας: Ευδοκία – Ισίδωρος

Άννα: Ανχελίτα – Ευδοκία

Νίκος: Σαμάνθα – Ανχελίτα

Ανχελίτα: Μαίρη – Ισίδωρος

Ευδοκία: Σαμάνθα – Ανχελίτα

Νάσος: Ισίδωρος – Μαίρη

Υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν ο Ισίδωρος, η Ανχελίτα και η Σαμάνθα.

Στην διαδικασία επικράτησε ξανά στρατηγική και επιχειρήματα για την άσχημη συμπεριφορά ορισμένων παικτών. Ο Ισίδωρος Δούνης βγήκε στον… τάκο καθώς αρκετοί θεωρούν ότι είναι διπρόσωπος, η Σαμάνθα Μίσοβιτς για την άσχημη συμπεριφορά της κι η Ανχελίτα, για την οποία ορισμένοι ισχυρίζονται ότι χειρίζεται τις καταστάσεις μέσα στο σπίτι.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει η δοκιμασία του βέτο να αλλάξει τα δεδομένα ή οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα παραμείνουν ως έχουν.

Το «σκάσε» του Κωστή εξόργισε τον Ισίδωρο

Ο Ισίδωρος τώρα, ο οποίος καθόλου καλά δεν τα πηγαίνει με την αγένεια, όταν άκουσε το «σκάσε» του Κωστή στη Μαίρη βγήκε έξω από τα ρούχα του.

«Ξέρω ότι μπορείς να αντικαταστήσεις τη λέξη “σκάσε” με το “σταμάτα” στη Μαίρη. Στη Μαίρη δεν μιλάς με αυτή τη λέξη. Σε κάποιον άλλο φίλο σου που μιλάτε πιο χύμα μπορείς να την πεις αυτή τη λέξη. Κι όχι να της μιλάμε έτσι επειδή είναι εύθραυστη. Στο μυαλό μου σε έχω σαν έναν άνθρωπο που είναι ευγενής, τη Σαμάνθα την έχω για αγενή. Είσαι ευγενικός το ξέρω. Κι από τη στιγμή που ξέρεις ότι το σκάσε λέγεται και ως “σταμάτα” στη Μαίρη ας το λέμε “σταμάτα”. Εμένα πες με όπως θες, βρίσε με» είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης του ριάλιτι.