Μπορεί ο περσινός κύκλος του Survivor να ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη και ακόμα να γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από τον Τριαντάφυλλο, ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί όμως, προετοιμάζει το έδαφος ώστε να βγει στον «αέρα» ο νέος κύκλος του reality επιβίωσης.

Το Survivor επιστρέφει και ήδη «τρέχει» το βίντεο το οποίο προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους παίκτες να δηλώσουν συμμετοχή. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Love It» το πρωί της Δευτέρας, οι συμμετοχές οι οποίες έχουν καταφθάσει στα γραφεία του ΣΚΑΪ είναι πολλές. «Γίνεται χαμός» ειπώθηκε χαρακτηριστικά στον «αέρα» της εκπομπής.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα το Survivor

Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί γύρω από την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα το Survivor. Φήμες ήθελαν τον τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί να καθυστερεί την πρεμιέρα του επόμενου κύκλου του reality επιβίωσης προκειμένου να καταφέρει να «στήσει» έναν All Star κύκλο.

Ωστόσο, άσχετα με τους παίκτες οι οποίοι θα ταξιδέψουν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο προκειμένου να αγωνιστούν στους στίβους μάχης του Survivor, η πρεμιέρα θα γίνει στα τέλη Δεκεμβρίου. Εξάλλου και ο περσινός κύκλος του Survivor ξεκίνησε την περίοδο των Χριστουγέννων.