Λίγα επεισόδια έχουν μείνει μέχρι να γραφτεί το μεγάλο και συνταρακτικό φινάλε της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Οι εξελίξεις «τρέχουν» και τα όσα συμβαίνουν στο Διαφάνι προετοιμάζουν το τηλεοπτικό κοινό πως το φινάλε θα γραφτεί με άιμα.

Στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών, η Μυρσίνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την σκληρή αλήθεια για το φόνο του γιου της Σέργιου και θα θολώσει.

Το μίσος θα την κυριεύσει για τις αδελφές Σταμίρη. Εξάλλου, η Μυρσίνη ήταν η μόνη που κατηγορούσε και τις τρεις αδερφές Σταμίρη για το θάνατο του Σέργιου και κανείς δεν την πίστευε.

Το μόνο πράγμα που σκέφτεται η Μυρσίνη είναι πως θα πάρει εκδίκηση για το φόνο του πρωτότοκου γιου της και πώς θα καταστρέψει ολοκληρωτικά τις αδερφές Σταμίρη.

Οι δυο της γιοι, Νικηφόρος και Κωνσταντής προσπαθούν να ηρεμήσουν τη μητέρα τους όμως κάθε προσπάθεια τους πέφτει στο κενό.

Στο μεγάλο φινάλε των «Άγριων Μελισσών» η Μυρσίνη αποφασίζει να «τελειώσει» και να τελειώνει μια και καλή με τις αδελφές Σταμίρη και γι’ αυτό το λόγο βάζει φωτιά στο σπίτι τους.

Μέσα όμως στο σπίτι, εκτός από τις Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω, βρίσκονται και ο Λάμπρος, ο Νικηφόρος και ο Μιλτιάδης.

Ένας από όλους θα χάσει τη ζωή του και δεν θα βρίσκεται στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών.