Κουβεντούλα, γέλιο, χαβαλές, μπασκετάκι αλλά και… μπόλικο ξύλο θα συντροφεύσουν όλους όσοι αποφασίσουν ν’ αράξουν στον καναπέ τους…

Το newsbeast.gr προτείνει για σήμερα:

ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ
Οι «διαμορφωτές» της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας γράφουν ένα ακόμη σατιρικό επεισόδιο με… πρωταγωνιστές τους εαυτούς τους.
ΣΚΑΪ, 20.45

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Στα πρώτα λεπτά ξετυλίγεται στην οθόνη μας όλη η υπόθεση και μετά κουνγκ φου, ζίου ζίτσου, καράτε και… βαράτε!
Σκηνοθεσία: Ρομπ Μίνκοφ
Παίζουν: Τζετ Λι, Τσάκι Τσαν, Κόλιν Τσου, Μάικλ Ανγκαράνο, Γιφέι Λιου
Ένας αμερικανός έφηβος, που έχει μανία με τις πολεμικές τέχνες και τον ασιατικό πολιτισμό, κάνει μια περίεργη ανακάλυψη: βρίσκει τη θρυλική ράβδο του Μοnkey King. Με την πολύτιμη ράβδο στο χέρι, ο νεαρός ταξιδεύει πίσω στην αρχαία Κίνα, παρέα με μαχητές πολεμικών τεχνών σε μία επικίνδυνη αποστολή για την απελευθέρωση του αιχμαλώτου Monkey King.
Star, 21.00

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΕΦΕΣ
Αγώνας μπάσκετ για την Euroleague με τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να φιλοξενούν την Εφές σε ένα παιχνίδι που καλούνται να ξεπεράσουν την ήττα στη Λουμπλιάνα. Για να δούμε τι θα δούμε…
ΝΕΤ, 21.45

Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 592 ΕΥΡΩ
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα στο σημερινό, 5ο επεισόδιο, του σήριαλ όπου ο Χαραλάμπης αναγκάζεται να πολιτικοποιηθεί όταν μια απλή ανανέωση του φοιτητικού του πάσου αποδεικνύεται δυσκολότερη απ’ ότι περίμενε. Ο Αλέξης πάλι βρίσκει τυχαία ένα φοιτητικό πάσο και αρχίζει να απολαμβάνει τα προνόμια που του προσφέρει, ξεχνώντας ότι μαζί με τα προνόμια έρχονται συνήθως και ευθύνες.
Παίζουν: Θοδωρής Αντωνιάδης (Σταύρος), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Χαραλάμπης), Ά νδρη Θεοδότου (Ιωάννα), Δημήτρης Μακαλιάς (Αλέξης), Ιωάννα Τριανταφυλλίδου (Κατερίνα), Λευτέρης Ελευθερίου (Μίρι)
Mega, 22.50

ΒΡΑΔΥ
Γιώργος Καρατζαφέρης, Έρρικα Πρεζεράκου και Σπύρος Χαριτάτος περνούν από το πλατό του Πέτρου Κωστόπουλου. Όλο και κάτι που δεν έχει ειπωθεί θα… «μαρτυρήσουν».
Alpha, 24.00