Την πόρτα της εξόδου από το Survivor βλέπει η Άννα Μαρία Βέλλη σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Τετάρτης.

Ωστόσο, αυτή η αποχώρηση, αν και εφόσον επιβεβαιωθεί, αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες στην παραλία αφού η «τριάδα» θα σπάσει.

Άννα Μαρία Βέλλη, Νίκος Μπάρτζης και James Καφετζής ήταν η δυνατή τριάδα της παραλίας και μετά την αποχώρηση της παρουσιάστριας αυτό πάει να ισχύει.

Η αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη φαίνεται πως θα αποτελέσει αφορμή για έναν μεγάλο καβγά ανάμεσα στον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε»: «Αυτό που θα σας πω δεν ξέρω αν θα φανεί στο τέλος του σημερινού επεισοδίου. Λίγο θα φανεί στο τέλος του σημερινού επεισοδίου, αλλά πιο έντονα την Κυριακή. Επειδή θα χαθεί η ψυχραιμία στην Μπλε ομάδα, θα τσακώνονται και θα υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα, μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη, ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης θα καβγαδίσουν. Θα τα βρουν, αλλά θα υπάρξει πολύ ένταση μεταξύ τους».