Ο Benedict Cumberbatch μπορεί να έριξε «άκυρο» στο ρόλο του Grand Admiral Thrawn, που ίσως δούμε στη συνέχεια της σειράς «The Mandalorian», όμως φρόντισε να αφήσει ανοιχτή την πόρτα για την επιστροφή του Sherlock.

Η σειρά που έκανε πρεμιέρα το 2010 και μετά από τέσσερις σεζόν ολοκληρώθηκε το 2017, μας είχε αφήσει με την εντύπωση πως δεν θα υπάρξει συνέχεια της.

Το Collider, όμως, μίλησε με τον Βρετανό ηθοποιό, ο οποίος δεν έκρυψε πως υπάρχουν έστω κάποιες πιθανότητες για τη συνέχεια της σειράς, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις βέβαια.

«Είμαι ο χειρότερος άνθρωπος για να απαντήσει σ’ αυτό, επειδή προφανώς, ποτέ δεν λέω ποτέ. Όμως, δεν ξέρω. Και είμαι ο χειρότερος άνθρωπος για την ερώτηση αυτή διότι είμαι γεμάτος από δουλειά αυτή τη στιγμή, όπως και ο Martin (Freeman, υποδύεται τον Watson) και όλων των βασικών “παιχτών” που είχαν ανάμειξη στη σειρά. Άρα, ποιος ξέρει; Ίσως μία μέρα, αν το σενάριο είναι καλό. Και λέω “το σενάριο” εννοώντας πως ίσως γίνει ταινία αντί για σειρά. Ποιος ξέρει; Αλλά σίγουρα, όχι αυτή την περίοδο» ανέφερε ο Benedict Cumberbatch όπως αναμεταδίδει το lordoftheseries.gr.

Μέχρι να υπάρξει, αν υπάρξει, κάποια συνέχεια για το Sherlock, σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά στο trailer του The Irregulars, που κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου στο Netflix, και εστιάζει σε μία ομάδα εφήβων που συνεργάζεται με τον Sherlock Holmes μαθαίνοντας πληροφορίες στους δρόμους του Λονδίνου.