Το BBC ανακοίνωσε το cast για τη νέα του σειρά, το SAS: Rogue Heroes, που θα δημιουργήσει ο επικεφαλής του Peaky Blinders, Steven Knight.

Όπως αναφέρει το Deadline και αναμεταδίδει το lordoftheseries.gr, αυτό θα αποτελείται από τους Jack O’Connell (Unbroken), Alfie Allen (Game Of Thrones), Connor Swindells (Sex Education), Sofia Boutella (Atomic Blonde) και Dominic West (The Wire). Η παραγωγή έχει ξεκινήσει ήδη, με τον Tom Shankland (Les Misérables, The Missing) να σκηνοθετεί τα έξι επεισόδια. Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Βen Μacintyre.

Η σειρά αυτή εστιάζει στη δημιουργία των Βρετανικών Ειδικών Δυνάμεων στις πιο σκοτεινές μέρες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Κεντρικός χαρακτήρας είναι ο David Stirling, ένας εκκεντρικός νεαρός στρατιώτης, που νοσηλεύεται μετά από μία δοκιμασία που «στράβωσε». Πεπεισμένος πως οι παραδοσιακές μονάδες commando δεν λειτουργούν σωστά, δημιουργεί ένα ακραία σχέδιο, ζητώντας άδεια για στρατολόγηση των σκληρότερων, τολμηρότερων και εξυπνότερων στρατιωτών για μία μικρή μυστική ομάδα, που θα προκαλέσει χαμό στις αμυντικές γραμμές του εχθρού.