Το νέο της επαγγελματικό βήμα ετοίμαζε το τελευταίο διάστημα η Χριστίνα Λαμπίρη μέσω του οποίου θα σηματοδοτούσε και την επιστροφή της στο τηλεοπτικό τοπίο.

Η παρουσιάστρια είχε δώσει τα χέρια με τον σταθμό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV προκειμένου να βρεθεί στην απογευματινή ζώνη και να κάνει αυτό που γνωρίζει καλά. Ένα απογευματινό μαγκαζίνο.

Ο τίτλος της εκπομπής είχε βρεθεί, οι συνεργάτες οι οποίοι θα βρισκόντουσαν στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη είχαν «κλειδώσει» και όλα ήταν έτοιμα για την πρεμιέρα του «Ό,τι πεις» η οποία είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Στο πλευρό της Χριστίνας Λαμπίρη είχε προγραμματιστεί να βρίσκονται Διονυσία Ζαπατίνα, Γιώργος Μπέζας, Νάνσυ Παραδεισανού και Σάρα Εσκενάζη.

Η Νάνσυ Παραδεισάνου, λίγες μέρες πριν την έναρξη και ενώ είχε κυκλοφορήσει το επίσημο δελτίο τύπου για την πρεμιέρα της εκπομπής μετακινήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1.

Και ενώ όλα ήταν έτοιμα για την τηλεοπτική επιστροφή της Χριστίνας Λαμπίρη, οι πρώτες φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν και να λένε ότι η εκπομπή τελικά θα ενταχθεί στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Τελικά όμως, οι συγκεκριμένες φήμες δεν ισχύουν και η Χριστίνα Λαμπίρη δεν επιστρέφει μπροστά από τις κάμερες καθώς τα σχέδια του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV άλλαξαν και η εκπομπή δεν θα βγει στον «αέρα» καθώς το project «πάγωσε».

Και ενώ κάποιοι θα μπορούσαν να υποστηρίξουν πως η εκπομπή «Ό,τι πεις» θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Ant1, σύμφωνα με πληροφορίες, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

Σοφία Πελεκάνου