Αποκαλύψεις και ντοκουμέντα που θα συζητηθούν φέρνει στο φως το περιοδικό Crash που κυκλοφορεί στα περίπτερα, την Τετάρτη 14 Μαΐου.

Το περιοδικό φέρνει στο φως το περιεχόμενο μιας κασέτας-φωτιά που έχει ο ανακριτής Φούκας με την ομολογία στελέχους της ΕΥΠ για το πώς έφταναν οι απόρρητες πληροφορίες που προορίζονταν για τον Καραμανλή, στον Παπανδρέου και στην αμερικανική πρεσβεία!

Επιπλέον, φιλοξένει ντοκουμέντο για την κατασκοπεία και τις σκοτεινές business από τους ανθρώπους Σαμαρά και Παπανδρέου, ενώ αποκαλύπτονται όλες οι συνομιλίες Παπασταύρου –Καρατζά – Ρόντου που βρέθηκαν στο σκληρό δίσκο του Καρατζά.

Ακόμη, στο Crash θα διαβάσετε για τις θερμές επαφές του Αλέξη Τσίπρα με Σπέκχαρντ, Μίλερ, Ανθόλις. Επίσης, μαθαίνουμε ποιοί μαγείρεψαν τη λίστα Λαγκάρντ μέσα στην ΕΥΠ. Ονόματα και διευθύνσεις. Πώς δόθηκε εντολή να παρακολουθούνται οι Αμερικανοί ανταποκριτές για να μαθαίνει η ΕΥΠ τί έλεγαν για τον Παπανδρέου.

Τέλος, το περιοδικό φιλοξενεί αποκαλυπτική συνέντευξη με το στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου, για την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία.