Στη μη προβολή της προγραμματισμένης εκπομπής «Tik Talk», με τον Αντώνη Σρόιτερ που είχε ως θέμα τις θεωρίες συνομωσίας σχετικά με τον κορονοϊό και με έναν εκ των καλεσμένων των Γρηγόρη Πετράκο, αναφέρθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο «Πάμε Δανάη». Μάλιστα, αποκάλυψαν πως οι ίδιοι ακύρωσαν προγραμματισμένη συνέντευξη του τραγουδιστή στην εκπομπή, με τη Δανάη Μπάρκα να εξηγεί τους λόγους της απόφασης αυτής.

«Να πούμε και κάτι για εμάς, εμείς σήμερα είχαμε κανονισμένη συνέντευξη με τον Γρηγόρη Πετράκο…», είπε η αρχικά, Σίσσυ Καλλίνη.

Για να πάρει το λόγο η Δανάη Μπάρκα: «Είχαμε κανονισμένη συνέντευξη, αλλά αποφασίσαμε να μην γίνει για πολλούς λόγους, τουλάχιστον αυτό το διάστημα. Νιώθω ότι όλοι φέρουμε ευθύνη για το τι ακούγεται από τις εκπομπές μας, από τα ραδιόφωνά μας και χρειάζεται μια προσοχή όταν μιλάμε για θέματα υγείας».

«Εγώ από την άλλη θεωρώ ότι ο Αντώνης Σρόιτερ είναι ένας πολύ αξιόλογος δημοσιογράφος και δεν θα άφηνε να περάσει αυτό το μήνυμα», τόνισε από την πλευρά του ο Άρης Καβατζίκης.

Να υπενθυμίσουμε πως η εκπομπή του Alpha είχε γυριστεί πριν έναν μήνα κι ενώ τα κρούσματα του κορονοϊού στην χώρα μας ήταν σε πολύ μικρότερο επίπεδο από τα σημερινά.