Στο πλατό της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης το πρωί της Παρασκευής.

Ο ηθοποιός μίλησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη συμμετοχή του στη νέα σειρά του Alpha «Αγγελική» η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αύριο, Σάββατο.

Ωστόσο, ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ενόχλησε τον ηθοποιό.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, οι συνεργάτες της έκαναν βαβούρα. Η παρουσιάστρια τους κοιτούσε ώστε να τους δώσει να καταλάβουν ότι ενοχλεί η φασαρία τους αλλά εκείνοι δεν καταλάβαιναν και έτσι ανέλαβε δράση ο Ιωάννης Παπαζήσης.

«Λοιπόν, να σας πω κάτι, επειδή η Σταματίνα είναι σεμνό κορίτσι, σας ζητάει να κάνετε ησυχία. Δεν κάνετε ησυχία, θα σας το ζητήσω εγώ. Κάντε λίγη ησυχία να μιλήσουμε ένα λεπτάκι και φεύγω», τους είπε ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο ρόλος του Ιωάννη Παπαζήση στην «Αγγελική» του Alpha

Ο ηθοποιός στην σειρά «Αγγελική» υποδύεται τον Παύλο Αργυρό, τον δεύτερο σε ηλικία αδελφό της οικογένειας Αργυρού, ο οποίος νιώθει διαρκώς αδικημένος, αφού πιστεύει ότι αυτός ήταν ο καταλληλότερος για να αναλάβει τη διοίκηση της οικογενειακής επιχείρησης. Μέχρι τώρα ζει στην σκιά του μεγάλου του αδερφού αν και κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει τη θέση του.

Θέλει τη θέση του Στέφανου όχι μόνο στην επιχείρηση αλλά και στη ζωή, γι’ αυτό δε διστάζει να πολιορκεί και να διεκδικεί  ό,τι του ανήκει. Ακόμα και τη γυναίκα που πρόκειται να παντρευτεί.

Είναι έτοιμος για όλα, ακόμα και να συγκρουστεί κατά μέτωπο μαζί του. Στο βωμό της πικρίας και της μισαλλοδοξίας του δε θα διστάσει να θυσιάσει την αγάπη και την αφοσίωση της γυναίκας του όπως και την οικογενειακή ευτυχία που αυτή του είχε προσφέρει χρόνια τώρα. Θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την οργή της γυναίκας του όταν αποκαλυφθεί η κρυφή ζωή του;