Κάθε Παρασκευή στις 23:00, ο απόλυτος τρόμος κυριαρχεί στην οθόνη του Novacinema 3, με τις πιο εφιαλτικές ιστορίες να παρουσιάζονται στην κινηματογραφική ζώνη «Bloody Fridays».

Αυτό το μήνα, οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα απολαύσουν δύο ιδιαίτερες πρεμιέρες, που κόβουν την ανάσα.

Η πρώτη πρεμιέρα έρχεται απόψε με την ταινία θρίλερ «Το πνεύμα του σκότους», στην οποία το σπίτι όπου έχει μόλις μετακομίσει μια οικογένεια μετατρέπεται σ’ ένα σκηνικό ζωντανού εφιάλτη.

Ακολουθεί στις 14/3 η ταινία «Ματωμένο σπίτι», στην οποία ένας μυστηριώδης άγνωστος συναντά μια οικογένεια στοιχειωμένη από ένα φριχτό παρελθόν, που κρύβει ένα μυστικό πιο θανάσιμο απ’ ό,τι φανταζόταν.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα πρέπει να είναι έτοιμοι για μεταφυσικές αγωνίες, καθώς οι ήρωες της ταινίας τρόμου «Οι φωνές των νεκρών Ν2: Τα φαντάσματα της Τζόρτζια», που κάνει πρεμιέρα στις 21/3, καταφέρνουν να επικοινωνήσουν με τον κόσμο των νεκρών και ουδείς γνωρίζει τι θα επακολουθήσει.

Οι προβολές Μαρτίου στην κινηματογραφική ζώνη «Bloody Fridays» ολοκληρώνεται στις 28 του μήνα με το θρίλερ «Μεταφυσική δραστηριότητα 4». Μία έφηβη παραξενεύεται από τη συμπεριφορά του μικρού γείτονά της, ο οποίος δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον αδελφό της. Με την κάμερα του φορητού της υπολογιστή καταγράφει αλλόκοτα γεγονότα…