Πολύ καλά δηλώνει ο Νίκος Μουτσινάς μετά την ολοκλήρωση του κύκλου εκπομπών «Νικ Ο’ Κλοκ» που παρουσίαζε κάθε Τρίτη βράδυ στον alpha. «Επειδή ήταν ένας δικός μου λάθος προγραμματισμός, αισθάνομαι ξαλαφρωμένος. Πέρναγα πολύ ωραία αλλά μου έφυγε μια ‘σκοτούρα’ από το κεφάλι μου. Δεν ανανεώσαμε τον κύκλο των εκπομπών γιατί εγώ δεν μπορούσα να το κάνω άλλο αυτό. Θα πέθαινα, το ξέρω ότι ακούγεται σαν υπερβολή αλλά είναι αλήθεια», λέει ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το «Δέστε τους» απαντά: «Δεν ξέρω. Τέλειο; Κάτσε να τελειώσει η σεζόν και το βλέπουμε, είναι ακόμα νωρίς. Πρέπει να γίνουν κάποιες συζητήσεις πρώτα. Θα δούμε όμως όταν έρθει ο καιρός».

«Τίποτα δεν είναι αδύνατο», σχολιάζει για τις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στο Μέγκα για να παρουσιάσει το πρωινό με τη Ζέτα Μακρυπούλια. «Τίποτα δεν είναι αδύνατο, ούτε καν εγώ που θα ήθελα να είμαι αδύνατος», λέει και γελάει. «Όλα είναι πολύ πιθανά. Δεν ξέρω αν θέλω αλλά ταυτόχρονα δεν ξέρω και αν δεν θέλω. Είναι όλα θέμα συνθηκών, timing και σκέψης. Δεν έχω φανταστεί κάτι. (…). Αυτό το διάστημα θέλω να ηρεμήσω, να χαλαρώσω έτσι ώστε αύριο μεθαύριο να έχω καθαρή σκέψη», καταλήγει.