«Έχω αποφασίσει ότι δεν θα βλέπω τα επεισόδια, οπότε δεν έχω δει την αποχώρηση μου γιατί την έζησα πολύ έντονα» ανέφερε η Ντέμη Γεωργίου σε σύνδεση που είχε με την εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου».

Η vegan παίκτρια του MasterChef 4, αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό το βράδυ της Δευτέρας και το πρωί της Τρίτης, καλεσμένης της εκπομπής του Star έλυσε το μυστήριο με τα σαλάμια.

«Το να τοποθετηθώ στο αν είμαι vegan ή όχι, είναι το πλέον αστείο. Να αναρωτηθούμε μήπως η Κατερίνα έκανε τοστ με φυτικά και όχι αν εγώ έφαγα ζωικά. Τον τελευταίο καιρό η παραγωγή είχε φέρει πάρα πολλά προϊόντα που ήταν φυτικά. Θέλουν να βγαίνουν και να λένε ότι έτρωγα σαλάμια ενώ έχω ένα μαγαζί, είμαι vegan, μου δημιουργούν πρόβλημα με αυτό» ανέφερε η Ντέμη Γεωργίου σχετικά με τις κατηγορίες της Κατερίνας Λένη ότι έτρωγε ζωικά προϊόντα.

«Μπορεί όντως να νόμισε ότι έφαγα ζωικά, μες στη θολούρα της στις 3 το πρωί. Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι κακιά ή ότι ήθελε να κάνει κακό σε εμένα ή στην επιχείρησή μου» ανέφερε η παίκτρια και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τόνιζε διαρκώς ότι η Κατερίνα είναι κομμώτρια.

«Θίχτηκε το μισό πανελλήνιο που την έλεγα κομμώτρια. Δεν θεωρώ ότι να λες κάποιος με το επάγγελμά του ότι είναι ρατσιστικό» είπε η πρώτην παίκτρια.