Ο Τζόρνταν Αράπογλου ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef 4 το βράδυ της Τετάρτης καθώς το πιάτο του δεν ενθουσίασε την κριτική επιτροπή του μαγειρικού διαγωνισμού.

Ο πρώην παίκτης, υπέπεσε σε ατόπημα καθώς το καρέ αρνιού που σέρβιρε στους σεφ ήταν ωμό και ήταν αυτή ακριβώς η παρασκευή που του στέρησε τη παραμονή του στο παιχνίδι.

Καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου» του StarChannel το πρωί της Τετάρτης ο Ιορδάνης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και μίλησε για την εμπειρία του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

«Δε συνειδητοποιούσα πως το κρέας μου ήταν ωμό, πως εκείνο το κομμάτι ήταν το δικό μου. Δεν ήθελα να κοροϊδέψω κανέναν κριτή. Ήταν μια κακιά μέρα, μια άτυχη στιγμή. Ένα θερμόμετρο είναι ο μπούσουλας, αλλά έχουμε τόσες αισθήσεις. Θα έπρεπε αν μην πάρω σαν βασικό κανόνα το θερμόμετρο» είπε για την αποτυχία του.

«Για μένα ο καταλυτικός παράγοντας ήταν το άγχος. Εγώ με έκανα να μη βγει το σωστό αποτέλεσμα. Δεν άκουσα τα παιδιά να λένε πως ήταν ωμό το κρέας. Από τη μια πλευρά ήταν ψημένο και από την άλλη ωμό. Δεν το δοκίμασα, είχα άγχος… » ανέφερε.

Σχετικά με το ποιος θέλει να κερδίσει τον μεγάλο τίτλο του MasterChef; «Θέλω ξεκάθαρα να κερδίσει το MasterChef γυναίκα για να σπάσει η ρουτίνα. Πιστεύω πως στην τελική ευθεία θα είναι ο Δημήτρης, ο Τζον η Κατερίνα και ο Διονύσης» είπε ο Ιορδάνης.