Κατά τη δοκιμασία αποχώρησης του αποψινού επεισοδίου του MasterChef 4 επρόκειτο να… κοντραριστούν ο ο Διονύσης, η Μάγδα και η Μαριάννα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ενημέρωσε τους παίκτες πως: «Κάποιος απόψε θα μαγειρέψει για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef».

Όμως, η Κατερίνα Λένη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη καθώς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την «Χρυσή Κάρτα» ασυλίας και να «σώσει» τον Διονύση Πρώιο.

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θέλω να ‘’σώσω’’ τον Διονύση. Είναι ερασιτέχνης και είχε καλή πορεία ως τώρα. Το λάθος που έκανε με το φιλετάρισμα των ψαριών ήταν παιδιάστικο», είπε η Κατερίνα.

O Διονύσης, χωρίς να κρύψει τη συγκίνηση του, αρχικά αρνήθηκε την κάρτα, όμως σύμφωνα με τους κανονισμούς, απαγορεύεται να αναιρέσει το δικαίωμα της Κατερίνας να χρησιμοποιήσει την κάρτα της όποτε και αν θέλει.

Ο παίκτης δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνηση του και δάκρυα άρχισαν να κυλάνε στο πρόσωπο του. «Δεν έχει χρησιμοποιήσει την κάρτα ούτε για τον εαυτό της! Είναι ένα άτομο που γνωρίζω 15 μέρες και μου δίνει την κάρτα. Είναι να μη συγκινηθείς;» ανέφερε ο Διονύσης.