Το Champions League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζει δυναμικά στην φάση των «16» και οι συνδρομητές της Nova, της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα, θα έχουν την ευκαιρία το διήμερο 12-13 Μαρτίου να απολαύσουν σε αποκλειστικότητα και σε High Definition τις ρεβάνς των αγώνων Μπαρτσελόνα – Μίλαν, Σάλκε – Γαλατασαράι και Μπάγερν – Άρσεναλ.

Στο μεγάλο παιχνίδι που θα γίνει στο «Καμπ Νου» της Βαρκελώνης τη Τρίτη 12/03, η Μπαρτσελόνα καλείται να ανατρέψει την ήττα με σκορ 2-0 από την Μίλαν στο «Σαν Σίρο», σε ένα ματς που αναμένεται με κομμένη την… ανάσα από τους φίλους του ποδοσφαίρου. Το ίδιο βράδυ στο «Σάλκε Αρίνα», η Σάλκε θα υποδεχθεί την Γαλατασαράι, έχοντας ως αβαντάζ την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε στο «Αλί Σαμί Γεν».

Τη Τετάρτη 13 Μαρτίου οι συνδρομητές της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον επαναληπτικό αγώνα της Μπάγερν με την Άρσεναλ στο «Αλιάνζ Αρίνα», με τους Βαυαρούς να έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση έπειτα από τη νίκη με σκορ 3-1 στο «Emirates» κόντρα στους «κανονιέρηδες».

Αναλυτικά την Τρίτη 12/03 οι μεταδόσεις της Nova έχουν ως εξής:

• 21.45 Μπαρτσελόνα – Μίλαν από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

• 21.45 Σάλκε – Γαλατασαράι από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου

Την Τετάρτη 13/03 η Nova θα μεταδώσει το εξής ματς:

• 21.45 Μπάγερν – Άρσεναλ από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

Ο αγώνας Μάλαγα – Πόρτο διεξάγεται τη Τετάρτη 13 Μαρτίου και θα μεταδοθεί μόνο σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 15/3 στις 18.00 από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.

Champions Live

Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τρίτη 12/03 και την Τετάρτη 13/03, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής ημέρας στην εκπομπή «Champions Live» από το Novasports1 με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της Νova.

Το Champions League στο novasports.gr

Επίσης αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι επισκέπτες του novasports.gr θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από την Web TV τα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια Μπαρτσελόνα – Μίλαν, Σάλκε – Γαλατασαράι και Μπάγερν – Άρσεναλ.

Η κλήρωση του Champions League και του Europa League στη Nova

Τη Παρασκευή 15/03 στις 13.00 η Nova, μέσω του Novasports1 & Novasports1HD θα μεταδώσει απευθείας από τη Νιόν της Ελβετίας τη κλήρωση για τη προημιτελική φάση του Champions League.

Στις 13.40 θα ακολουθήσει η κλήρωση για τα προημιτελικά του Europa League και η Nova μέσω του Novasports1 & Novasports1HD θα καλύψει απευθείας την διαδικασία από την ελβετική πόλη. Στην παρουσίαση θα είναι ο Γιαννίκος Δούσκας και ο Ισίδωρος Πρίντεζης.