Νέος ρόλος πρόκληση ήρθε για την Μπεργκιουζάρ Κορέλ, την γνωστή σε όλους μας Σεχραζάτ από τις «Χίλιες και μια νύχτες», που έχει δει τις μετοχές της να ανεβαίνουν επικίνδυνα. Η γνωστή ηθοποιός έρχεται αυτήν τη φορά για να κλέψει τις καρδίες των τηλεθεατών, αναλαμβάνοντας το ρόλο της «Φαριγιέ», μιας τραγουδίστριας σε κακόφημο κέντρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», η προβολή του νέου σήριαλ έχει ξεκινήσει στην Τουρκία και από το πρώτο επεισόδιο η νεαρή ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις. Αυτήν τη φορά μάλιστα, η Μπεργκιουζάρ Κορέλ, δεν είναι η επιτυχημένη και μορφωμένη γυναίκα, αλλά μια γλυκιά και αδικημένη από τη ζωή κοπέλα που τραγουδα «Το τραγούδι που δεν τελειώνει», όπως είναι και ο τίτλος της σειράς.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρωταγωνίστρια διαθέτει μια υπέροχη φωνή, που όπως δηλώνει η ίδια χρειάστηκαν αρκετές ώρες πρόβας για να κάνει μαθήματα φωνητικής και να μάθει να ερμηνεύει σαν επαγγελματίας. Σύμφωνα με το σενάριο, η «Φαριγιέ» είναι μητέρα ενός αγοριού, το οποίο αναγκάζεται να δώσει για υιοθεσία, καθώς η ίδια έμεινε έγκυος σε ηλικία 15 χρόνων. Η τραγουδίστρια δεν θα το ξεχάσει ποτέ και θα διεκδικεί πάντα την αγάπη του. Τι θα γίνει όμως όταν θα εμφανιστεί ο άντρας της ζωής της στο πρόσωπο του πλούσιου Γιομάν, ο οποίος και θα είναι ο θείος του υιοθετημένου παιδιού της;

Ο συγκεκριμένος ρόλος είναι σίγουρα πολύ διαφορετικός από εκείνον της Σεχραζάτ, αλλά η γνωστή ηθοποιός αναζητούσε μια νέα πρόκληση για την καριέρα της και απ’ ότι φαίνεται την βρήκε και είναι έτοιμη να την αντιμετωπίζει, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τη δημοτικότητά της.

Πηγή: www.espressonews.gr, tlife.gr