Σχέσεις φιλίας και αγάπης, ξετυλίγει η εκπομπή την προπαραμονή Χριστουγέννων. Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έρχεται στο «Έχει Γούστο… την Κυριακή», για να φέρει στιγμές από τη προσωπική του διαδρομή, αλλά και ιστορίες ζωής μαζί με αγαπημένους του συνεργάτες. Μαζί του η Φωτεινή Δάρρα, τα τραγούδια που σημάδεψαν τη κοινή τους δημιουργική πορεία, τις μεγάλες επιτυχίες του και το “Λουλούδι στη φωτιά” , την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά.

Στην παρέα ακόμη, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η σεναριογράφος, με την οποία συνεργάστηκε σε σπουδαίες τηλεοπτικές σειρές και με την οποία μοιράστηκε την επιτυχία. Ο Χρίστος Νικολόπουλος, ο συνθέτης που ο Δημήτρης Παπαδημητρίου εκτιμά, για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια που τους συνδέουν.

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής, η Μαρία Ζορμπά και ο μικρός Άλκης Πανταζόπουλος, πρωταγωνιστές στην παράσταση «Κράμερ εναντίον Κράμερ» που παρουσιάζεται στο Θέατρο «Εμπορικόν» σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη και μουσική επιμέλεια Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Ο Παναγιώτης Μάργαρης, ο δεξιοτέχνης της κιθάρας, με τον οποίο η Φωτεινή Δάρρα, ερμηνεύουν με το δικό τους τρόπο την «Άγια Νύχτα».