Την πρόθεσή της να παραμείνει στην ΕΡΤ εξέφρασε η Έλλη Στάη, η οποία ήταν χτες καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

Αν και δέχεται προτάσεις κι από άλλα κανάλια εκείνη θέλει να μείνει όπως είπε στην κρατική: «Εγώ πάντως θέλω να μείνω στην ΕΡΤ. Και θέλω να το πω ότι θέλω να μείνω. Μου λένε ότι με θέλουνε».

Για τη σχέση της με τον Αιμίλιο Λιάτσο και τι πρόκειται να γίνει όταν λήξει το συμβόλαιό της είπε: “Κάθε φορά που έρχεται κάποιος που διευθύνει και ηγείται των ειδήσεων, πρέπει να έχει ένα χρόνο εύλογο για να αναπτύξει το όραμά του. Εγώ, ως υφισταμένη, δίνω πάντα το χρόνο που χρειάζεται ο καθένας για να αναπτύξει αυτό που έχει στο μυαλό του. Τώρα είμαστε μόνο δύο μήνες. Φαντάζομαι, ως το τέλος του χρόνου θα έχει φανεί όλο το μοντέλο. Δεν μπορείς να αντιδράς με τη δική σου αντίληψη στα πράγματα αμέσως. Πρέπει να αφήνεις τη δυνατότητα σ’ αυτόν που κάθε φορά ηγείται ενός ενημερωτικού τμήματος να βάλει τη σφραγίδα του. Κάποια στιγμή θα έρθει το χρονικό σημείο που θα πεις «εδώ εγώ διαφωνώ πλήρως, δεν μπορώ”. Τώρα για μένα δεν έχει έρθει το χρονικό σημείο ακόμα».