Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τετάρτη. Το περίφημο τουρνουά τένις χαρίζει δυνατές στιγμές με τους κορυφαίους και τις κορυφαίες του αθλήματος ενώ μια αντροπαρέα αντιμετωπίζει Κρητικές βεντέτες και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party. Στη συνέχεια, δύο αχώριστοι συνεργάτες εξιχνιάζουν υποθέσεις που περιλαμβάνουν μερικές από τις πιο φρικιαστικές δολοφονίες. Το Αμερικανικό ναυτικό αντιμετωπίζει μία προηγμένη τεχνολογικά εξωγήινη φυλή και η βραδιά κλείνει με τον Αντώνη Κανάκη ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Roland Garros

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες μέσω του Vodafone TV στο Eurosport 1 και 2 στις 12:00 Roland Garros [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα[/sidequote] Το πιο δημοφιλές από τα τέσσερα γκραν σλαμ του παγκοσμίου τένις, το Ρολάν Γκαρός βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους κορυφαίους και τις κορυφαίες του αθλήματος να μπαίνουν στο κορτ, έχοντας ως στόχο τη διάκριση σε έναν θεσμό που έχει σχεδόν ενάμισι αιώνα ιστορίας. Σήμερα έχεις την ευκαιρία να δεις ζωντανά τον αγώνα μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Ντομινίκ Τιεμ στο γύρο των «64» και της Μαρίας Σάκκαρη με την Κάρλα Σουάρες Ναβάρο στις 12:00.  

The Bachelor 2

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Ηλίας Μελέτης, Βασιλική Τρουφάκου, Τόνι Σφήνος Διάρκεια: 111′

Μία από τις εμπορικότερες ελληνικές ταινίες της προηγούμενης κινηματογραφικής σεζόν επιστρέφει! Ένας φίλος από τα παλιά ετοιμάζεται να παντρευτεί, άρα μία νέα ευκαιρία για bachelor party προκύπτει και φυσικά οι ήρωες μας δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη. Υπάρχει όμως μία σημαντική διαφορά που θα δοκιμάσει τα όριά τους: ο γάμος πρόκειται να γίνει στην Κρήτη και οι Σφακιανοί συγγενείς της νύφης δεν αστειεύονται. Νέοι φίλοι αλλά και εχθροί θα ενταχθούν στην παρέα, θα αντιμετωπίσουν Κρητικές βεντέτες αλλά και τις συνέπειες του πιο επικού bachelor party.

Bones

Vodafone TV on demand Δες όλα τα επεισόδια και όλους τους κύκλους της σειράς από τον 1ο μέχρι και τον 8ο με την υπηρεσία FOX+ στο Vodafone TV όποτε εσύ θέλεις! Σκηνοθεσία: Xαρτ Χάνσον Πρωταγωνιστούν: Έμιλι Ντεσανέλ, Ντέιβιντ Μποριάναζ, Μικαέλα Κόνλιν, Έρικ Μίλεγκαν okji0p-[i Η Δρ. Τέμπερανς Μπρέναν είναι μία εξαιρετικά έμπειρη και ικανή ιατροδικαστής ανθρωπολόγος που εργάζεται στο Ινστιτούτο Τζεφερσόνιαν και γράφει μυθιστορήματα στο περιθώριο. Οι αστυνομικές αρχές συχνά την καλούν για να βοηθήσει σε έρευνες φόνων που τα θύματα είναι σε προχωρημένη σήψη, καμένα ή κατεστραμμένα και οι κλασικές μέθοδοι αναγνώρισης δε μπορούν να έχουν αποτέλεσμα. Η Μπρέναν έχει μία απίστευτη ικανότητα να διαβάζει στοιχεία που έχουν μείνει στα οστά των θυμάτων. Συχνά δουλεύει μαζί με τον πράκτορα Σίλεϊ Μπουθ  του τμήματος Ανθρωποκτονιών του F.B.I.

Ναυμαχία

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Πίτερ Μπεργκ Πρωταγωνιστούν: Λίαμ Νίσον, Μπρούκλιν Ντέκερ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Τέιλορ Κιτς, Ριάνα, Ταντανόμπου Ασάνο Διάρκεια: 116′ ihoink Δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποιούν μία συνηθισμένη άσκηση στα ανοικτά του Ειρηνικού Ωκεανού. Εκείνο όμως που αγνοούν είναι πως μία προηγμένη τεχνολογικά εξωγήινη φυλή καιροφυλακτεί κάτω από την επιφάνεια του νερού. Τα σχέδια των εισβολέων δεν αργούν να αποκαλυφθούν και η μάχη προμηνύεται σφοδρή, τόσο στον αέρα, όσο και στη στεριά. Αυτό όμως, που θα καθορίσει την έκβαση του πολέμου θα είναι μία ναυμαχία, η πιο κρίσιμη και δυνατή, που γνώρισε ποτέ η ανθρώπινη ιστορία.

Βινύλιο με τον Αντώνη Κανάκη

ΑΝΤ1, 00:15 vodatv Ο Αντώνης Κανάκης είναι στον αέρα με τη νέα του εκπομπή, η οποία μεταδίδεται ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. Ένα βραδινό talk show, το οποίο έχει ως σταθερά τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική, την επικοινωνία, χωρίς όμως κανέναν περιορισμό στη θεματολογία, τους καλεσμένους, όταν αυτοί υπάρχουν, ή τη διάθεση. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!