Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς πέντε ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Κυριακή. Ο νεαρός Τόμας αναλαμβάνει την αποστολή να βρει μια θεραπεία σε μια θανατηφόρα ασθένεια και ο πράκτορας Τζακ Μπάουερ συμμετέχει σε έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο. Λίγο μετά, η κάμερα μπαίνει στα παρασκήνια ενός παραμυθένιου γάμου, η Βίκυ Σταυροπούλου αρχίσει να… ρίχνει λεφτά ενώ τρεις άνθρωποι στο Άινταχο εξαφανίζονται από ένα θέατρο με πολύ σκοτεινή ιστορία. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Maze Runner: The Death Cure

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Γουές Μπολ Πρωταγωνιστούν: Ντίλαν Ο’Μπράιεν, Τόμας Μπρόντι – Σάνγκστερ, Κάγια Σκοντελάριο, Πατρίσια Κλάρκσον Διάρκεια: 142′ fpojdfp Ο Τόμας και οι εναπομείναντες Γκλέιντερ επιχειρούν να διασώσουν τους αιχμάλωτους συντρόφους τους και να προσεγγίσουν τα κεντρικά γραφεία του Τμήματος Παγκόσμιας Καταστροφής στην οχυρωμένη Τελευταία Πόλη, ώστε να βρουν τη θεραπεία για τον ιό.

24

Vodafone TV on demand Δες όλα τα season 1-8 της σειράς με την υπηρεσία FOX+ του Vodafone TV Σκηνοθεσία: Τζόελ Σέρνοουβ, Ρόμπερτ Κόχραν Πρωταγωνιστούν: Κίφερ Σάδερλαντ, Κάρλος Μπέρναρντ, Ντένις Χέισμπερτ, Ρέικο Άιλσγουορθ, Κιμ Ρέιβερ, Τζέιμς Μόρισον, Ελίσα Κάθμπερτ sdiohfsio Ο Τζακ Μπάουερ, αρχηγός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο Λος Άντζελες, μόλις έχει τελειώσει μια παρτίδα σκάκι με την κόρη του, Κίμπερλι. Λίγα λεπτά αργότερα, η Κίμπερλι εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το δωμάτιο της. Πριν ο Τζακ αρχίσει να την ψάχνει δέχεται ένα τηλεφώνημα από τα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής που τον καλεί να παρουσιαστεί επειγόντως για μια ξαφνική υπόθεση και έτσι αναγκάζεται να αφήσει τη γυναίκα του, Τέρι, στην αναζήτηση της κόρης τους. Εκεί μαθαίνει ότι μέσα στις επόμενες 24 ώρες θα γίνει η απόπειρα δολοφονίας του υποψήφιου για την προεδρία των Η.Π.Α. Γερουσιαστή Ντέιβιντ Πάλμερ.

Επιχείρηση Βασιλικός Γάμος

National Geographic Παρακολούθησε την πρεμιέρα του ειδικού αφιερώματος του National Geographic μέσω του Vodafone TV στις 20:10 fphiojupgfio [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV τα καλύτερα αφιερώματα του National Geographic[/sidequote] Στις 19 Μαΐου, τα μάτια όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στη βρετανική πόλη του Windsor, όπου πραγματοποιήθηκε ο πολυαναμενόμενος γάμος του Πρίγκιπα Harry και της «πριγκίπισσας» του Hollywood, Meghan Markle! Όλοι περίμεναν έναν παραμυθένιο γάμο. Πώς, όμως, διοργανώνεται ένα τόσο μεγάλο γεγονός, το οποίο παρακολούθησαν 2,8 δις άνθρωποι σε πάνω από 180 χώρες του κόσμου; Την απάντηση δίνει το ειδικό αφιέρωμα του National Geographic «Επιχείρηση Βασιλικός Γάμος» που κάνει πρεμιέρα σήμερα Κυριακή 27 Μαΐου στις 20:10.

Money Drop

Star, 21:00 ΤΗΥΕΡΗΞΤΘΞ Δύο φίλοι, δύο συνάδελφοι, ένα παντρεμένο ζευγάρι, ένα διαζευγμένο ζευγάρι, δύο γείτονες, δύο συγγενείς, δύο αδέλφια, δύο συγχωριανοί ή δύο κουμπάροι, μπορούν να αποτελέσουν ένα δυναμικό δίδυμο για να παίξουν και να κερδίσουν μέχρι 300.000 ευρώ. Ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων αλλά και τύχης με πολλή αγωνία και γρήγορους ρυθμούς με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Dark Minds

ΣΚΑΪ, 00:30 ΗΠΘΙΟΞΙΟ[ Στη μικρή πόλη του Λιούιστον στο Άινταχο υπάρχει ένα θέατρο με πολύ σκοτεινή ιστορία. Μια νύχτα του 1982 τρεις άνθρωποι εξαφανίστηκαν από το θέατρο και οι δύο από αυτούς βρέθηκαν έπειτα δολοφονημένοι. Υπάρχει κάποια σύνδεση ανάμεσα στα θύματα ή το δολοφόνο τους και πώς ο ένοχος καταφέρνει ακόμα να διαφεύγει της σύλληψης; Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Για κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο, αλλά και το πιο πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που το θες. Διάλεξε ταινίες ανάμεσα από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Ζήσε μαγικές οικογενειακές στιγμές με μία απίστευτη ποικιλία παιδικών και παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους κύκλους των δημοφιλέστερων σειρών. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν!