Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Τρίτη. Ένα μοναχικό φάντασμα δοκιμάζει τα Bob’s Burgers μιας εκκεντρικής οικογένειας ενώ ο κόσμος έρχεται αντιμέτωπος με μια τεράστια, μεταλλαγμένη από ακτινοβολία σαύρα. Η βραδιά κλείνει με την αγαπημένη παρέα από τα παλιά, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

A Ghost Story

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λόουρι Πρωταγωνιστούν: Κέισι Άφλεκ, Ρούνι Μάρα Διάρκεια: 132′ 8ohy Ένα αγαπημένο ζευγάρι χωρίζεται από τον θάνατο, όταν ο άνδρας χάνει τη ζωή του σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Καθώς ο νεκρός άνδρας επιστρέφει στον κόσμο των ζωντανών ως φάντασμα, προσπαθεί να επαναπροσεγγίσει τη συντετριμμένη σύντροφο του.

Bob’s Burgers

Vodafone TV on demand Δες όλα τα season 1-6 της σειράς με την υπηρεσία FOX+ του Vodafone TV Σκηνοθεσία: Λόρεν Μπούσαρντ, Τζιμ Ντότεριβ Πρωταγωνιστούν: Τζον Μπένζαμιν, Τζον Ρόμπερτς, Κρίστεν Σαλ, Νταν Μιντζ BOBS_BURGERS_YR06_FPLU [sidequote] Παρακολουθήστε από το Vodafone TV όλους τους κύκλους και όλα τα επεισόδια των καλύτερων σειρών [/sidequote] Το Bob’s Burgers ακολουθεί τον Bob, ο οποίος διευθύνει το Bob’s Burgers με τη βοήθεια της γυναίκας του και των τριών παιδιών τους. Ο Bob και η εκκεντρική οικογένειά του, έχουν μεγάλες ιδέες για τα burgers που σερβίρουν, αλλά καμία για την εξυπηρέτηση πελατών. Παρά τους λιγδωμένους πάγκους, την κακή τοποθεσία και την έλλειψη σταθερής πελατείας ο Bob και η οικογένεια είναι αποφασισμένοι να ανεβάσουν το Bob’s Burgers στην κορυφή! Η βραβευμένη με Emmy animated σειρά σερβίρει γέλιο, νοστιμιά και κωμικοτραγικά σκηνικά.

Godzilla

Star, 22:00 Σκηνοθεσία: Γκάρεθ Έντουαρντς Πρωταγωνιστούν: Ελίζαμπεθ Όλσεν, Μπράιαν Κράνστον, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Βίκτορ Ραζούκ, Ζιλιέτ Μπινός, Σάλι Χόκινς, Κεν Βατανάμπε Διάρκεια: 112′ iohioh Μια τεράστια, μεταλλαγμένη από ακτινοβολία σαύρα, ο Godzilla, είναι έγκυος και διαλέγει την πόλη του Μανχάταν σαν φωλιά. Το τέρας σπέρνει τον πανικό με τον ερχομό του στη Νέα Υόρκη, ενώ μια ομάδα επιστημόνων και ο στρατός προσπαθούν απεγνωσμένα να αφανίσουν αυτό και τα νεογνά του.

Ράδιο Αρβύλα

ΑΝΤ1, 00:15 τηξρυξτθκ Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος, επέστρεψαν δυναμικά στον αέρα της late night ζώνης με το Ράδιο Αρβύλα, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη. Τα βράδια στο σπίτι υπόσχονται μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας με την πιο ολοκληρωμένη λύση για όλη την οικογένεια. Με το Vodafone TV μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή ό,τι θες με πρόσβαση σε πάνω από 60 κανάλια, και χιλιάδες επιλογές σε ταινίες, παιδικά, ντοκιμαντέρ και αθλητικά, για να βλέπουν όλοι αυτό που θέλουν.