Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί το «Κάτι ψήνεται» του ALPHA τη δεύτερη εβδομάδα του χρόνου, με μαγειρικές και καλεσμένους που θα ξεχωρίσουν…
Πρώτη μαγείρισσα είναι η Βάσω, δεινή κολυμβήτρια και εκτός από εμπειρία στους μαραθώνιους, έχει τρία παιδιά και πολλούς τετράποδους συγκάτοικους. Τα σκυλάκια και η οικογένεια της μαραθώνιας μαμάς ζουν έξω από τη Θεσσαλονίκη, στον καταπράσινο Δρυμό. Επομένως, τα φρέσκα λαχανικά είναι εξασφαλισμένα. Η επιτυχία, όμως, του δείπνου γνωριμίας;
Την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Λαμπρινή. Δείτε τη Λαμπρινή να κάνει γιόγκα και να χάνει την ψυχραιμία της. Θα κάνει τρίλιζα με το μενού της;
Οικοδέσποινα της Τετάρτης είναι η Άννα, που υποδέχεται την παρέα στη Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. Απολαύστε την Άννα, μια οικοδέσποινα δοσμένη στη χαρά της δημιουργίας και της ομορφιάς! Με πόση λεπτομέρεια θα ετοιμάσει το μενού της; Τρώγονται τα φιλέτα από τη λίθινη εποχή;
Την Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Κατερίνα. Η φιλότεχνη οικοδέσποινα σκοπεύει να καλωσορίσει τη νέα της παρέα με ένα γκουρμέ μενού. Πώς ονόμασε τα πιάτα της;
«Κυπριακές πατάτες» το ορεκτικό, «Πεκινουά» το κυρίως και «Δεν θέλω να το μάθω, θέλω να το φάω…» το επιδόρπιο.
Την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει ο Γιώργος.
Ο Γιώργος είναι ένας εργένης, 45 ετών, που προσέχει πολύ τη σιλουέτα και τη διατροφή του. Ο γοητευτικός εργένης αγαπάει τα δυο σκυλάκια του, την Ήρα και τον Ορέστη, τον κινηματογράφο και την ιστιοπλοΐα. Θα αποδειχθεί καλός καπετάνιος την ημέρα του δείπνου του;