Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής του πεντάμηνου μαραθωνίου του Survivor και σήμερα μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτης,  Survivor Πανόραμα. Όπως είναι λογικό, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη κόντρα που είχε με συγκεκριμένους παίκτες εντός παιχνιδιού αλλά και για το πώς αντιμετώπισε τη λεγόμενη «κλίκα».

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι τελικά έγινε και ενώ οι Διάσημοι στην αρχή τον συμπαθούσαν, μετά η ομάδα στράφηκε εναντίον του… Ο Ντάνος είπε ότι είναι ευλογία να προσφέρει στους άλλους, αλλά κάποιοι δεν είχαν ευθύτητα απέναντί του. «Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένας διάλογος. Στην αρχή εισέπραξα ένα πολύ ωραίο κλίμα. Είχαμε φτάσει στα όρια μας και έγιναν διάφορα. Δεν είχαν ευθύτητα απέναντί μου παρόλο που εγώ κέρδιζα και έδινα στην ομάδα».

Ο Ντάνος είπε πως όταν πήγε στην ομάδα των Διασήμων είχε συστηθεί και είχε πει και τον λόγο που πήγε στο Survivor. Το γεγονός δηλαδή πως το έβλεπε σαν επαγγελματικό βήμα. «Ήταν πολλά συσσωρευμένα πράγματα, η ατάκα του Στέλιου για τον σταυρό και η ένταση που υπήρχε μετά αυτό ήταν το αποκορύφωμα. Γιατί εμένα δεν μου αρέσει άλλα να λέω στη στάση και άλλα να λέω στο λεωφορείο που λέμε λαϊκά… μη μου λες άλλα και κάνεις άλλα, γι’ αυτό είχα πει ότι είναι διπρόσωπος και κωλοτούμπας».