Ξεκίνησε στην καρδιά του χειμώνα και έπρεπε να φτάσει 5 Ιουλίου για να ολοκληρωθεί. Άρχισε με συνολικά 25 παίκτες και πλέον το κοινό έχει να αποφασίσει ανάμεσα σε δυο. Στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μάριο Ιωαννίδη. Ένας από αυτούς αργά απόψε τη νύχτα θα φύγει από το Γαλάτσι πλουσιότερος κατά 100.000 ευρώ όντας ο απόλυτος survivor.

Με δεδομένο πως το αγωνιστικό κομμάτι έχει ολοκληρωθεί ήδη από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και το ότι ήδη έχουν γίνει δυο live πολλοί αναρωτιούνται τι άλλο θα δούμε απόψε. Πολλά βίντεο, ένα φαντασμαγορικό σόου στο τέλος με την ανακοίνωση του νικητή και ίσως… μια μεγάλη έκπληξη.

Όλα αυτά προκύπτουν με βάση τα όσα έγιναν στον τούρκικο τελικό και με δεδομένο πως μέχρι και τώρα οι δυο παραγωγές είναι «δίδυμες»!  Στην Τουρκία νικητής αναδείχτηκε ο Οτζεντάι Γκιρίσκεν .

Στην τουρκική version ο παρουσιαστής και παραγωγός κρατούσε για το τέλος και μια μεγάλη έκπληξη. Την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Έτσι, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται απόψε να υπάρχει μια ανάλογη έκπληξη την οποία η παραγωγή του ελληνικού survivor κρατάει κρυφή. Μέχρι το βράδυ, πάντως, μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση με το πώς έγινε η ανακοίνωση του νικητή στο τούρκικο survivor.