Σε ένα συνολικά πολύ έντονα φορτισμένο επεισόδιο του δημοφιλούς παιχνιδιού Survivor όλα επισκιάστηκαν από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε η ομάδα των «Μαχητών». Ωστόσο πριν από όλα αυτά οι «Διάσημοι είχαν την ευκαιρία να δουν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα με τα πράγματα να γίνονται από την αρχή πολύ έντονα.

Οι «Διάσημοι» βρέθηκαν σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει στηθεί στην παραλία του νησιού και είδαν μέσα από την οθόνη μιας τηλεόρασης φωτογραφίες και μηνύματα από πρόσωπα των οικογενειών τους.

SURVIVOR ΚΛΑΜΑ

Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη όχι μόνο από την πλευρά των κοριτσιών, αλλά και από τους άνδρες παίκτες να λυγίζουν και να κλαίνε στο αντίκρισμα των γονιών τους και των παιδιών τους. Χαρακτηριστικές οι εικόνες των Στέλιου Χανταμπάκη και Γιώργου Αγγελόπουλου που φιλούν τα πρόσωπα των οικογενειών τους στην οθόνη της τηλεόρασης και ξεσπούν σε κλάματα. Χαρακτηριστικό απόσπασμα η αντίδραση του «Ντάνου» Αγγελόπουλου.

SURVIVOR ΚΛΑΜΑ

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μόλις είδε τον μικρό του γιο άρχισε να κλαίει σαν μικρό παιδί και φιλούσε την οθόνη με την φωτογραφία του, ενώ «λύγισαν» και ξέσπασαν σε κλάματα και η Βαλαβάνη, ο Σπαλιάρας, η Λάουρα και ο Χούτος με τον Κοκκινάκη για ακόμη μια φορά να αποδεικνύεται πιο ψύχραιμος.

SURVIVOR ΚΛΑΜΑ SURVIVOR ΚΛΑΜΑ