Μια δραματική περιπέτεια με πρωταγωνιστές τον Τζέικ Γκιλενχάαλ και τη Ρις Γουίδερσπουν και οι αγώνες ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου και ΑΕΚ- Παναθηναϊκός είναι οι τηλεοπτικές προτάσεις για σήμερα. Το «Έκδοση Κρατουμένου» είναι μια ταινία , ενώ οι αγώνες είναι ό,τι καλύτερο γι’ αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Play Offs
NOVASPORTS 2, 20:30

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Play Offs
NOVASPORTS 1, 20:30

ΕΚΔΟΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ
Σκηνοθεσία: Γκέβιν Χουντ
Παίζουν: Τζέικ Γκιλενχάαλ, Ρις Γουίδερσπουν, Ομάρ Μετβάλι, Μέριλ Στριπ, Άλαν Άρκιν, Ζινέμπ Ουκάς, Γιγκάλ Ναόρ

Βόρειος Αφρική. Η βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας που σημειώνεται κατά τη διάρκεια του μπρίφινγκ του προξένου των ΗΠΑ από το νεαρό Ντάγκλας Φρίμαν, αναλυτή της CIA, έχει ως τραγικό αποτέλεσμα το θάνατο του προξένου και ακόμη 18 ανθρώπων. Στόχος της επίθεσης ήταν ο Αμπάσι, ανακριτής και βασανιστής, που κατάφερε όμως να επιβιώσει.

Σικάγο. Εδώ ζει ο Ανβάρ Ελ Ιμπραχίμ, χημικός μηχανικός με τη σύζυγό του Ιζαμπέλα και τον μικρό τους γιο. Ενώ επιστρέφει στις ΗΠΑ από ένα συνέδριο στη Νότιο Αφρική, ο Ανβάρ συλλαμβάνεται από τις αστυνομικές αρχές και προσωποκρατείται σε απόρρητες εγκαταστάσεις. Η κατηγορία είναι πως στο κινητό του βρέθηκαν κλήσεις τον συνδέουν με τον διαβόητο τρομοκράτη Ρασίντ. Η Ιζαμπέλα, έκδηλα ανήσυχη για την τύχη του συζύγου της, ταξιδεύει μέχρι την Ουάσινγκτον προσπαθώντας να ανακαλύψει πού τον έχουν κρυμμένο.

Ο Φρίμαν αναλαμβάνει την εποπτεία της… ανάκρισης του Ανβάρ από τον Αμπάσι. Τα βασανιστήρια αρχίζουν. Ενώ όμως ο Φρίμαν συμπεραίνει από την πρώτη στιγμή πως ο Ανβάρ είναι αθώος, ο προϊστάμενός του επιμένει να συνεχιστεί η ανάκριση μέχρι να του αποσπάσουν πληροφορίες σχετικές με τη δράση του Ρασίντ. Εξοργισμένος από αυτή την άδικη απόφαση, ο Φρίμαν παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και μπλέκει σε μια υπόθεση σκοτεινών συμφερόντων και θανάσιμων κινδύνων…
STAR, 21.00