Οι σκέψεις είναι πολλές για το πρόγραμμα που θα μπορούσε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το δελτίο, το οποίο, καθότι «παίζει» σε prime time ζώνη, έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Το πρώτο σενάριο θέλει τη δημοσιογράφο να παίρνει… πάσα για γκολ από καθημερινή αθλητική εκπομπή σύμφωνα με τη «Δημοκρατία».

Οι υπεύθυνοι κρίνουν ότι ένα μαγκαζίνο για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του αθλητισμού αποτελεί πάντα μια αξιόλογη πρόταση, αφού έχει απήχηση σε μεγάλη μερίδα κοινού. Το δεύτερο σενάριο ακούει στον τίτλο «Το 15λεπτο των πολιτών». Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό βήμα που θα δίνεται στον πολίτη προκειμένου να αναδεικνύει το θέμα της ημέρας.

Απόψε, πάντως, η Έλλη Στάη θα πει το δελτίο σχεδόν… μετά μουσικής, αφού θα πάρει τη σκυτάλη από τη Λένα Αρώνη, η οποία θα παρουσιάσει με τη σειρά της την ειδική εκπομπή με τα υποψήφια τραγούδια για τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον.

Η ώρα που επελέγη για την προβολή τους δεν είναι τυχαία, αφού οι επικεφαλής πιστεύουν ότι θα δώσει ώθηση στο κεντρικό δελτίο.

Έτσι σήμερα στις οκτώ το βράδυ για πρώτη φορά θα δούμε και θα ακούσουμε τα υποψήφια τραγούδια ολόκληρα (σε βίντεο) από την εκπομπή της ΝΕΤ, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω Διαδικτύου από το site της ΕΡΤ (eurovision.ert.gr).