Μια ξεχωριστή ταινία του Κλιντ Ίστγουντ προβάλλει σήμερα σε πρώτη προβολή το Star. Ο ηθοποιός σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο «Gran torino», το οποίο είχε αποσπάσει αρκετά βραβεία, όταν είχε βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Τη σκυτάλη παίρνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα μια περιπέτεια με πυγμάχους και πολύ… ξύλο! Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

GRAN TORINO
Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ
Παίζουν: Κλιντ Ίστγουντ, Κρίστοφερ Κάρλι, Μπι Βάνγκ, Τζεραλντίν Χιούτζις, Μπράιαν Χέιλι

Ο Γουόλτ Κοβάλσκι είναι βετεράνος του πολέμου της Κορέας και αναγκάζεται από τους μετανάστες γείτονές του να αντιμετωπίσει τις προσωπικές και μακροχρόνιες προκαταλήψεις του. Οι παλιοί γείτονές του έχουν μετακομίσει ή πεθάνει και έχουν αντικατασταθεί από μετανάστες Χμονγκ, από τη νοτιοανατολική Ασία, τους οποίους απεχθάνεται, μέχρι τη νύχτα που θα προσπαθήσουν να του κλέψουν το αμάξι του. Αυτή η νύχτα θα φέρει στη ζωή του τον Τάο και πολλές από τις προκαταλήψεις του σταδιακά θα καταρριφτούν…
STAR, 21.00

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Σκηνοθεσία: ‘Αιζακ Φλόρεντάιν
Παίζουν: Μπεν Κρος, Σκοτ ‘Αντικνς

Ο Τζορτζ θεωρούνταν από πολλούς ως ο σπουδαιότερος πυγμάχος που είχε πατήσει ποτέ σε ρινγκ. Ωστόσο, ο πρώην πυγμάχος έχει καταλήξει από παρεξήγηση στις χειρότερες φυλακές της Ρωσίας. Εκεί αναγκάζεται να παλεύει σε αγώνες στοιχημάτων ενάντια στους συγκρατούμενούς του, με έπαθλο την ίδια του τη ζωή!
MEGA, 00.30

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – UNICAJA MALAGA
EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΕΤ
ΝΕΤ, 21.45