Διάφοροι κατακριτές έσπευσαν να σχολιάσουν ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο φαίνεται η Άννα Φλωρινιώτη και η Γωγώ Γαρυφάλλου να διασκεδάζουν σε νυχτερινό κέντρο, λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη. Τώρα, η Γωγώ Γαρυφάλλου απάντησε σε όλους όσους την κριτίκαραν.

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, έπιασε την Γωγώ Γαρυφάλλου σε βόλτα της. Όταν ρωτήθηκε για τα Χριστούγεννά της, η ίδια απάντησε πως ήταν «δύσκολα τα Χριστούγεννα και έχουμε ακούσει τα εξ’ αμάξης. Μαύρα, κατάμαυρα γενέθλια ήταν και να πω ότι δεν διοργάνωσα γενέθλια. Εκείνη τη μέρα δουλεύαμε με την Άννα, καθώς τελείωσε η βραδιά για το δικό μας μαγαζί και έχουμε ένα φιλικό ζευγάρι που μας αγαπάει πάρα πολύ και μας έλεγε “όχι δεν θα μείνετε έτσι άγιες μέρες, θα ρθείτε” και μας έστελναν μηνύματα. Η Άννα εκείνη τη μέρα δεν ήταν καθόλου καλά και δεν έκανα κανένα πάρτι, ούτε στα τραπέζια χόρευα. Απλώς η φίλη μας ανέβασε το στόρι που η Καρουσάκη μου λέει το “χρόνια πολλά” χωρίς τούρτα».

«Μετά βρέθηκε όλος ο κόσμος να λέει “πώς πενθούν έτσι;”. Και στην τελική, και τι τους νοιάζει κιόλας; Ούτε γενέθλια κάναμε, ούτε χαρές έχουμε», συνέχισε η ίδια.

«Εμένα με πήρε η Άννα και μου είπε για τον χαμό που έχει γίνει. Όταν αντιλήφθηκα τι έχει γίνει, τρελάθηκα». Όσον αφορά για την ψυχολογική κατάσταση της Άννας Φλωρινιώτη, η Γωγώ Γρυφάλλου είπε πως «είναι χάλια, έχει να βιώσει όλο αυτό. Εγώ σαν κουμπάρα και φίλη της έχω το χρέος να την κάνω να χαμογελάει. Όλη τη βραδιά η Αννούλα ήταν χάλια. Γενικά δεν είναι καλά, θέλει να είναι διαρκώς με κόσμο».

Η ίδια κατέληξε δίνοντας ένα μήνυμα προς τους κατακριτές της: «Να κοιτάξουν όλοι αυτοί την καμπούρα τους. Ας κοιτάξουν όλοι αυτοί πώς είναι μέσα της η Άννα και αν αυτό της κάνει καλό. Εγώ, για να μην πέσει ψυχολογικά η κουμπάρα μου, θα την πάω και στο θέατρο και στα μπουζούκια. Η ψυχολογία της είναι χάλια».