Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Η Μάγισσα» του Ant1 είδαμε πως: Ένα όραμα της Θεοφανώς την προειδοποιεί για τον θανάσιμο κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται ο Μάρκος. Η ζωή του Μάρκου κρέμεται από μια κλωστή. Ο Πετρούνης περιμένει την απόφαση της γιαγιάς του, της Κυπριανής, και του άντρα της, για το αν μπορεί να μείνει μαζί τους και να δουλέψει στο πλάι του.

Ο Εμρέ, μετά την αποτυχία της δολοφονίας των Γερακάρηδων, προειδοποιεί τους καπετάνιους πως οι Τούρκοι θα επιτεθούν στη Μάνη. Ο ρασοφόρος αποφασίζει ν’ ανοίξει σε όλους τα χαρτιά του με απρόβλεπτες συνέπειες. Μια εγκυμοσύνη θα φέρει νέες ανατροπές.

Τι θα δούμε απόψε στη «Μάγισσα» στις 21:00;

Επεισόδιο 24: Η Θεοφανώ είναι σε απόγνωση με την εγκυμοσύνη της. Οι κατηγορίες της Ρηνιώς πως η Μεταξία ήθελε να δηλητηριάσει τη Θεοφανώ, προκαλούν καινούρια αναστάτωση. Οι Γερακάρηδες φεύγουν απ’ τον πύργο τους, όταν μαθαίνουν πως οι Τούρκοι θα εισβάλλουν στη Μάνη γι’ αντίποινα.

Ο Αντρέι γίνεται έξαλλος με την απόφαση του Μιχαήλ να στείλει τον Μανόλη και τον ρασοφόρο στον πύργο ενός αιμοσταγή άρχοντα, για να τους τιμωρήσει εκείνος. Ο Κανέλλος μαθαίνει την αλήθεια για τον χαμένο του αδερφό, την ώρα που ο θάνατος ξαναχτυπάει την πόρτα.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε sneak preview του αποψινού επεισοδίου: