Οι φήμες φουντώνουν ότι ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αντιμετωπίζει πρόβλημα. Το RadarOnline ανέφερε την Τρίτη ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ «περνούν χρόνο χώρια» για «να θεραπευτούν και να ξαναχτίσουν τον δεσμό τους».

«Προσπαθούν να καταλάβουν τι τους συνέβη. Ο Χάρι δεν ταιριάζει στον κακόγουστο κόσμο του Tinseltown της Μέγκαν», δήλωσε πηγή στο πρακτορείο, προσθέτοντας ότι ελπίζει να «βρει τον εαυτό του».

Ωστόσο, μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού -που παντρεύτηκε τον Μάιο του 2018- διαβεβαιώνει το Page Six ότι κάθε εικασία περί χωρισμού είναι αναληθής. «Δεν είναι αλήθεια, είναι κυριολεκτικά επινοημένο», εξηγεί.

Μάλιστα, ο 38χρονος πρίγκιπας κάνει σχέδια να επιστρέψει στην Αφρική μόνος του για ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix. Η πηγή του RadarOnline δήλωσε ότι ο Χάρι αισθάνεται «πιο πολύ ο εαυτός του» όταν βρίσκεται στην Αφρική, την οποία τη θεωρεί «δεύτερο σπίτι του».

https://twitter.com/PageSix/status/1681454865070043136

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι Σάσεξ – οι οποίοι μετακόμισαν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια τον Μάρτιο του 2020, αφού αποχώρησαν ως ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας – βρίσκονται «υπό τεράστια οικονομική πίεση για να χρηματοδοτήσουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους στην Καλιφόρνια, συμπεριλαμβανομένης της έπαυλης των 14 εκατομμυρίων δολαρίων και των τεράστιων εξόδων ασφαλείας».

«Αυτό το άγχος, σε συνδυασμό με τα συναισθηματικά τους προβλήματα, έχει πιθανότατα κάνει τη ζωή τους κόλαση», συνέχισε η πηγή.

«Το να πάρουν χρόνο χώρια σε διαφορετικές ηπείρους ελπίζουμε ότι θα τους βοηθήσει να βρουν ό,τι χρειάζονται για να προχωρήσουν».