Η παίκτρια του Survivor All Star, Εύη Σαλταφερίδου, μίλησε για το πώς παίχτηκε φέτος το παιχνίδι αλλά και για το πώς είναι οι σχέσεις της ίδιας και του Ηλία Γκότση μετά το παιχνίδι. Οι δυο πρώην, από ότι φαίνεται, φίλοι έκοψαν κάθε διαπροσωπική σχέση, μετά από τον αποκλεισμό του δεύτερου από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» με τη Μαριάντα Πιερίδη, τη Φελίσια Τσαλαπάτη και τον Τριαντάφυλλο, η Εύη Σαλταφερίδου ρωτήθηκε, αρχικά, για το πώς είναι η τωρινή της σχέση με τον Ηλία Γκότση. Η ίδια απάντησε ότι η σχέση «δεν είναι. Όλα καλά, όμως, ο καθένας κάνει τη ζωή του. Τα συζητήσαμε, αλλά δεν βγάλαμε άκρη και τελείωσε εκεί. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν παίκτη, ακόμα και στον Ηλία. Ξέρω πολύ καλά τι έγινε στο παιχνίδι και έχω καθαρή τη συνείδησή μου.

Και ο Ηλίας ξέρει τι έγινε στο παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι είναι πικραμένος για τον τρόπο που έφυγε, παρά από αυτό που έγινε, από πλευράς μου. Δεν έχω πρόβλημα με κανένα από τα παιδιά, έχω μιλήσει με όλους».

Όταν ρωτήθηκε για το τι γινόταν στο Survivor All Star όταν οι κάμερες ήταν κλειστές, η ίδια απάντησε πως «υπήρξαν πάρα πολλές συμπεριφορές στο παιχνίδι που δεν φάνηκαν στις κάμερες. Όμως, το παιχνίδι είναι παιχνίδι. Πληρωθήκαμε πολύ καλά στο Survivor», πρόσθεσε η Εύη Σαλταφερίδου για τις απολαβές των παικτών.

«Ούτε ο Ηλίας θέλει να έχει σχέση μαζί μου, ούτε εγώ μαζί του, τα έχουμε λύσει αυτά», κατέληξε στη συνέντευξή της.