Η Μαρίνα Βερνίκου, γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο και για την επαγγελματική της πορεία στο χώρο της ναυτιλίας, μίλησε για τον ανιψιό της, Victor Vernicos, και τη χτεσινή του επίδοση στον δεύτερο τελικό της Eurovision 2023.

Μπορεί η Ελλάδα να μην κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση και να μπει στη μάχη για τη νίκη στον φετινό Ευρωπαϊκό Διαγωνισμού, ωστόσο, ο 16χρονος Victor Vernicos έδωσε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο κοινό της Eurovision. Μιλώντας για εκείνον στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, η θεία του Βίκτωρα, Μαρίνα Βερνίκου είπε αρχικά πως «το να φτάσεις, είτε πρώτος είτε δεύτερος, να εκπροσωπήσεις την Eurovision, σημαίνει ότι είσαι κάποιος και έχεις κάνει κάτι. Ο Βίκτωρας έπαιζε πιάνο από όταν ήταν 4 ετών, παίζει κιθάρα, γράφει τα τραγούδια μόνος του. Είναι ένα πολύ αξιόλογο παιδί».

Στη συνέχεια ανέφερε πως «δεν ξέρω τι έφταιξε, προφανώς δεν άρεσε το τραγούδι του τόσο πολύ, γούστα είναι αυτά. Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά τον αποκλεισμό». «Όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ υπερήφανος. Πήγε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και το παιδάκι έκανε ό,τι μπορούσε. Μην ξεχνάμε ότι είναι 16 χρονών κι είναι ένα παιδί ευαίσθητο και θέλουν προσοχή τα σχόλια που λέγονται. Πήγε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ήταν πάρα πολύ χαρούμενος για όλο αυτό που του συμβαίνει».

«Καταρχήν, όταν έχεις ένα μεγάλο όνομα είναι δίκοπο μαχαίρι. Είτε ανοίγει είτε κλείνει πόρτες. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στο συγκεκριμένο, βοήθησε το όνομά του» κατέληξε η ίδια στη δήλωση της, όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή αν το όνομά του έπαιξε ρόλο στην επιλογή του Βίκτωρα.