Ζορισμένη και με τον πόνο να διαγράφεται στο πρόσωπό της, η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Δευτέρας (08/05) υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» του Alpha. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του σχολιασμού των όσων συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής, η παρουσιάστρια εξήγησε πως βρίσκεται στις «δύσκολες μέρες του μήνα».

«Θέλω να γίνουμε Ισπανία. Στην Ισπανία οι γυναίκες ψηφίστηκε πια, όταν είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα, να παίρνουν αυτή την άδεια. Δεν καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για εμάς, στο κοντρόλ είναι μόνο άντρες. Πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό. Πιεζόμαστε, δεν είναι δυνατόν αυτός ο πόνος. Δεν έχω νεύρα, γιατί έχω χαπακωθεί. Αυτός ο πόνος δεν αντέχεται. Γελάτε, γιατί δεν ξέρετε τι τραβάμε» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η αναφορά αυτή, στάθηκε αφορμή ώστε η ηθοποιός Τζόυς Ευείδη να προχωρήσει σε μια αιχμηρή ανάρτηση στα social media της. «Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε: παλιά τηλεόραση… Βαθιά τηλεόραση, πιο κάτω δεν έχει» έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της ενώ μετά από λίγο, το μήνυμα «κατέβηκε».

Η απάντηση από την Κατερίνα Καινούργιου ήταν άμεση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος αλλά… δύσκολες μέρες του μήνα με αφορμή τον νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία! Η εφαρμογή του νόμου ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παντού… και αυτό ενόχλησε την κα Ευείδη; Κρίμα… Μου είναι τόσο συμπαθής και νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες» σημείωσε η παρουσιάστρια του Alpha.