Οι φήμες που κυκλοφορούν τελευταία για το αν είναι ζευγάρι είναι πολλές και όταν η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ ρωτήθηκε σχετικά η αντίδρασή της ήταν ένα… χαμόγελο. Η δικηγόρος Καμίλ Βάσκεζ είναι μέλος της νομικής ομάδας του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος έχει στραφεί δικαστικά κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, την οποία κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η 37χρονη Καμίλ Βάσκεζ αποθεώνεται στο διαδίκτυο από τους υποστηρικτές του Τζόνι Ντεπ, ειδικά μετά το «σφυροκόπημα» στην Άμπερ Χερντ στη διάρκεια της διήμερης κατάθεσής της τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Βγαίνοντας από το δικαστήριο το απόγευμα της Τρίτης, ένας ρεπόρτερ τη ρώτησε: «Οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν, βγαίνετε με τον Τζόνι Ντεπ; Είναι σε όλο το ίντερνετ. Μπορείτε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, ναι ή όχι;».

Η ίδια αρνήθηκε να απαντήσει, χαμογέλασε και χαιρέτισε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια.

Οι φανς του Τζόνι Ντεπ αποθεώνουν την όμορφη δικηγόρο του, παρουσιάζοντας σαν σούπερ ηρωίδα και φτιάχνοντας μπλουζάκια με το όνομά της. Έχουν φτιάξει και ένα βίντεο στο TikTok με τους δύο τους στο δικαστήριο.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να αγκαλιάζονται μέσα στη δικαστική αίθουσα την Τρίτη, μια φωτογραφία που έκανε τον γύρο των social media.

Ποια είναι η Καμίλ Βάσκεζ

H 37χρονη Καμίλ Βάσκεζ γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1984. Γονείς της είναι ο Λιονέλ και η Μαρίλια Βάσκεζ, οι οποίοι έχουν καταγωγή από την Κολομβία. Ζουν σε ένα σπίτι αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων, σύμφωνα με δημόσια αρχεία, όπως σημειώνει η Daily Mail.

Η Βάσκεζ αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια με πτυχίο στις τέχνες, την επικοινωνία και τις πολιτικές επιστήμες το 2006, αναφέρει το Newsweek. Μιλάει άπταιστα ισπανικά και σπούδασε Νομική στο Southwestern Law School στο Λος Άντζελες από το 2007 έως το 2010. Εργάστηκε σε μία δικηγορική εταιρεία προτού πάει στην Brown Rudnick LLP, όπου εργάζεται τώρα.

Παράλληλα, δεν έχει δημόσια προφίλ στα social media.