Θα έπαιρνε μέρος σε κάποιο talent show ο Χρήστος Χολίδης, ως μέλος τη κριτικής επιτροπής; Η απάντηση του καταφατική και όχι μόνο… «Ναι, θα ήθελα και cameraman αν θέλετε στην παραγωγή αντέχω ακόμα, να κουβαλάω κιβώτια, ό,τι θέλετε, κάμερες…» είπε ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης (24/03).

Θα τολμούσε να αφήσει στην άκρη το μικρόφωνο και να αναλάβει χρέη παρουσιαστή σε κάποιο πρόγραμμα; Η απάντηση του Χρήστου Χολίδη γεμάτη χιούμορ. «Εδώ έγινε ο Ράμμος παρουσιαστής και δεν θα γινόμουν εγώ; Μην τρελαθώ. Του εύχομαι καλή επιτυχία, δεν έχουμε μιλήσει, κάναμε πολύ παρέα. Είναι αξιόλογος, είναι ωραίος» είπε ο τραγουδιστής.

Πώς θα χαρακτήριζε την πορεία της καριέρας του μέχρι σήμερα; «Η αρχή της καριέρας μου ήταν χωματόδρομος, μετά τον χωματόδρομο η καριέρα είναι καρδιογράφημα, δεν υπάρχει ούτε πάνω ούτε κάτω ούτε ευθεία. Οι δυσκολίες υπάρχουν όπως σε όλα τα επαγγέλματα. Ο χαρακτήρας είναι αυτός που σε κάνει να τις ξεπερνάς» είπε ο Χρήστος Χολίδης.

Το τραγούδι που βγαίνει από το «συρτάρι» μετά από τρία χρόνια

Ο Χρήστος Χολίδης έχει στο «συρτάρι» του ένα έτοιμο τραγούδι εδώ και τρία χρόνια. Κάποια στιγμή, μέσα στην περίοδο της καραντίνας θέλησε να το κυκλοφορήσει όμως τον… πρόλαβαν και έτσι το τραγούδι ξανά μπήκε στο συρτάρι μέχρι τώρα που, τελικά θα κυκλοφορήσει. Τι έχει συμβεί όμως; «Έχω ετοιμάσει τραγούδι εδώ και τρία χρόνια και όταν πήγα να το βγάλω, μια τραγουδίστρια έβγαλε με τον ίδιο τίτλο τραγούδι. Το απορρίψαμε και αποφασίσαμε να το βγάλω τώρα» είπε ο Χρήστος Χολίδης.

https://www.youtube.com/watch?v=W2SP1um6jj4