Η κάμερα του Happy Day συνάντησε την Μαριάννα Κιμούλη, κόρη του Γιώργου Κιμούλη, με αφορμή τη νέα παράσταση στο θέατρο Χυτήριο. Η νεαρή ηθοποιός παραδέχθηκε πως «Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω τηλεόραση και θεωρώ ότι απαραίτητη πια για την δουλειά μας. Εννοείται πως θα το τολμούσα και όλο και κάποιες συζητήσεις γίνονται».

Όσον αφορά την αντίδραση του πατέρα της, Γιώργου Κιμούλη όταν εκείνη του ανακοίνωσε πως επιθυμεί να γίνει ηθοποιός; «Καλή τύχη και αντοχή» της συνέστησε ο ηθοποιός.

Η Μαριάννα Κιμούλη παραδέχθηκε πως: «έχω δεχθεί σύγκριση καλλιτεχνικά με τον πατέρα μου και νομίζω πως είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το γεγονός βέβαια πως είμαι γυναίκα και εκείνος είναι άνδρας βοηθάει λίγο τα πράγματα».

Το κίνημα metoo και η εμπλοκή του ονόματος του πατέρα της

«Ο μόνος δρόμος είναι να αρχίσουμε να σεβόμαστε την διαφορετικότητα. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα το αντιληφθούμε. Είναι καλό το ότι το #metoo ξεκίνησε από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά δεν πρέπει να μείνει μόνο σε αυτόν. Δηλαδή αφορά όλους τους εργασιακούς χώρους κάτι τέτοιο» είπε η Μαριάννα Κιμούλη σχολιάζοντας το ελληνικό metoo.

Όσον αφορά την εμπλοκή του ονόματος τους πατέρα της, Γιώργου Κιμούλη στο κίνημα #metoo, η Μαριάννα Κιμούλη τόνισε πως «δεν θα ήθελα να επεκταθώ πάνω σε αυτό. Είναι μια υπόθεση που αφορά τον πατέρα μου και τους δικηγόρους του».

https://www.youtube.com/watch?v=42-qEs6Rfqg&t=79s