Η Zendaya συνέχισε το… σερί, στο οποίο μας έχει συνηθίσει να δίνει δηλαδή την προσωπική της πινελιά στις ταινίες της μέσω της μόδας της και των στυλιστικών της επιλογών. Η τελευταία της, ωστόσο, ενδυματολογική εμφάνιση έκανε το απόλυτο ταίριασμα. Για την παγκόσμια πρεμιέρα του «Spider-Man: No Way Home» στο Λος Άντζελες η Αμερικανίδα σταρ υπερέβη τον εαυτό της.

Η ηθοποιός παρακολούθησε την πρεμιέρα φορώντας ένα προσαρμοσμένο φόρεμα υψηλής ραπτικής του brand Valentino σχεδιασμένο στο χρώμα της επιδερμίδας διακοσμημένο με μαύρους κρυστάλλους τοποθετημένα σε σχέδιο αράχνης. Η Zendaya πήγε το θέμα Spider-Man ένα βήμα παραπέρα με μια μαύρη δαντελένια μάσκα που κάλυπτε τα μάτια της, επίσης ειδικά σχεδιασμένη από τον Valentino. Το στυλ σχεδιάστηκε από τον επί σειρά ετών στυλίστα της Zendaya, αρχιτέκτονα εικόνων Law Roach.

Συνδύασε το look με διαμαντένια κοσμήματα από την Bulgari, φορώντας σκουλαρίκια με διαμάντια 7 καρατίων σε σχήμα αχλαδιού σε πλατίνα και δύο διαμαντένια δαχτυλίδια. Συνολικά, η Zendaya φόρεσε περισσότερα από 27 καράτια διαμάντια στο κόκκινο χαλί.

Η ηθοποιός είναι brand ambassador τόσο για τον Valentino όσο και για την Bulgari, υπογράφοντας και με τις δύο μάρκες το 2020.

Ταιριαστό και το μακιγιάζ της, με ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια την διπλή γραμμή eyeliner. Τον έντονο χαρακτήρα του μακιγιάζ των ματιών εξισορροπούσε το υπόλοιπο makeup, που κινούνταν σε ουδέτερα και γήινα χρώματα.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση και είσοδος της Zendaya δεν άναψε μόνο τα φλας και εξήρε μόνο τον θαυμασμό των άλλων αλλά και του συμπρωταγωνιστή και αγοριού της Tom Holland, ο οποίος σταμάτησε τη συνέντευξη που έδινε για να γυρίσει και να τη θαυμάσει. Οι δυο τους δεν κρύβουν τον έρωτά τους και ο Spider-man τον θαυμασμό για το κορίτσι του. Πρόσφατα, για παράδειγμα, με αφορμή τα γενέθλιά της, σε μια selfie τους ο Tom Holland έγραψε: «Σου εύχομαι τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια. Περιμένω τηλεφώνημά σου όταν ξυπνήσεις, φιλάκια».

https://www.youtube.com/watch?v=M0J9NvJX3xc&ab_channel=ETCanada