Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Μυλωνάς το πρωί της Πέμπτης (09/12) και υπογράμμισε πως τις τελευταίες δεκαετίες ακουγόντουσαν «πράγματα» για τον προφυλακισμένο ηθοποιό, Δημήτρη Λιγνάδη. «Όχι, δεν έπεσα από τα σύννεφα καθόλου. Εδώ και δεκαετίες ακούγονταν πράγματα, κυρίως για τον Λιγνάδη και για τον Φιλιππίδη πιο πρόσφατα» τόνισε ο ηθοποιός.

«Χαίρομαι που έγινε, χαίρομαι που αυτές οι συμπεριφορές δεν μένουν ατιμώρητες» υπογράμμισε ο Αλέξανδρος Μυλωνάς και πρόσθεσε πως: «Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με τον κ. Λιγνάδη, αλλά δεν τον βλέπω να ξαναδουλεύει στο θέατρο σα να μην είχε συμβεί τίποτα».

Τι απαντά ο Αλέξανδρος Μυλωνάς στην ερώτηση «γιατί τώρα;»

Τι απαντά ο Αλέξανδρος Μυλωνάς στην ερώτηση «γιατί τώρα;» που πολλοί ρωτούν σε σχέση με το ελληνικό metoo και τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. «Αυτό το βρίσκω πολύ βλακώδες. Τι θα πει “γιατί τώρα;”. Γιατί πριν φοβόντουσαν. Τόσο απλό. Κακό είναι που φοβόντουσαν; Τώρα μαζεύτηκαν πολλοί και δε φοβούνται. Και τους καταλαβαίνω απολύτως» τόνισε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μυλωνάς.

https://youtu.be/M58mG2Zlp2o?t=655