Με αφορμή τον έρωτα που ζει το τελευταίο διάστημα η Ιωάννα Μαλέσκου και τα πλάνα από drone που την τράβηξε σε μια εξόρμησή τους, η Μπέττυ Μαγγίρα προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στον «αέρα» της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» το πρωί της Παρασκευής.

«Δεν θέλω να πείτε τίποτα. Είμαι σοκαρισμένη, πάρα πολύ βαθιά ενοχλημένη διότι, δεν ξέρω αν προσέξατε τον σύντροφο της Ιωάννας Μαλέσκου που χειρίζεται ένα drone» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της «πάγωσαν» γιατί δεν ήξερα τι θα τους πει.

«Τέτοια μαχαιριά στην καρδιά, αυτή η κοπέλα που έχει έναν σύνροφο και ούτε έναν χρόνο δεν είναι μαζί και την τραβάει με drone… Δεν είμαι απλά έξαλλη, δεν θα βγω από τα ρούχα μου, δεν θέλω τώρα ένα ηρεμιστικό να μου το φέρετε να το πιω για να ηρεμήσω. Εγώ 20 χρόνια τώρα με τον Μάζη ούτε ένα drone;» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της έβαλαν τα γέλια.

«20 χρόνια και του δίνω το κινητό να με τραβήξει μια φωτογραφία… Και την κοπέλα αυτήν που είναι μαζί δυο μήνες την τραβάει με drone; Πώς να φύγω τώρα να πάω στο σπίτι μου; Βγάζει ωραία την φωτογραφία αλλά ο άλλος την τραβάει στους δυο μήνες με drone. Δεν αξίζω εγώ ένα drone 20 χρόνια μετά;» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα με χιούμορ.