Η οικογένεια του Michael Jackson αποφάσισε να δώσει μία από κοινού συνέντευξη στην Όπρα και μίλησαν για όλα. Η μητέρα του Katherine, ο πατέρας του Joe αλλά και τα τρία παιδιά του Paris, Prince και Blanket, ήταν όλοι εκεί.

Η μητέρα του παραδέχτηκε ότι γνώριζε τον εθισμό του παιδιού της στις πλαστικές εγχειρήσεις. Επίσης μίλησε για το βιβλίο που θέλει να κυκλοφορήσει για τη ζωή του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να το κάνω για τους θαυμαστές του και για όλους αυτούς που τον έχουν παρεξηγήσει… Σκέφτομαι το γιο μου κάθε μέρα όλη την ώρα».

Ο πατέρας του, Joe Jackson, ενώ αρχικά αρνήθηκε ότι χτυπούσε τον γιο του, μετά από λίγη πίεση από την Όπρα και τη γυναίκα του παραδέχτηκε ότι τον χτυπούσε που και που με ένα λουρί αλλά δεν το μετανιώνει.

Όταν ο λόγος πέρασε στα παιδιά, η 12χρονη κόρη του βασιλιά της ποπ είπε: «Νοιώθω ότι κανένας δε καταλαβαίνει πόσο καλός πατέρας ήταν. Ήταν ο καλύτερος μάγειρας του κόσμου. Ήταν ένας φυσιολογικός μπαμπάς αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ήταν ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου».

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη: