Η εξοχική κατοικία «Coldhan Hall» στην Βρετανία, που ανήκει στην Claudia Schiffer,από το 2002, υπέστη μεγάλες καταστροφές από μια φωτιά που ξέσπασε για άγνωστους λόγους.

Η βίλα στην οποία η Claudia, πραγματοποίησε το γάμο της με τον παραγωγό Matthew Vaugh, είναι χτισμένη κατά την Ελισαβετιανή εποχή, με την αξία της να ξεπερνάει τα έξι εκατομμύρια ευρώ και εκεί η πρώην μοντέλα περνάει πολλά Σαββατοκύριακα μαζί με την οικογένειά της.

Η 43χρονη Γερμανίδα μαζί με τον άνδρα και τα τρία τους παιδιά ευτυχώς δεν ήταν στο σημείο την ώρα της φωτιάς, αφού βρίσκονταν σε απόσταση δυο ωρών, στο σπίτι τους στο Notting Hill.

Σύμφωνα με τον Τύπο, η φωτιά ξέσπασε γύρω στη μία το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας και οι γείτονες βλέποντας τους καπνούς ειδοποίησαν την πυροσβεστική που έφτασε άμεσα.

Πενήντα πυροσβέστες μετά από λίγες ώρες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν καταστρέψει ολοσχερώς τη βίλα, που υπέστη μεγάλες ζημιές, κυρίως στα ξύλινα μέρη της, που έγιναν στάχτη, όπως τα μπαλκόνια και τα δωμάτια που ήταν φτιαγμένα από ξύλο κέδρου και χρειάζεται να γίνει ολική επισκευή, που θα στοιχίζει πολλά εκατομμύρια ευρώ, πριν μπορέσει η οικογένεια της Schiffer να ξανακάνει διακοπές στο «Coldhan Hall».