Τέσσερις μέρες μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Αργεντινή ο Justin Bieber βρέθηκε στο επίκεντρο έντονης κριτικής για την ανάρμοστη συμπεριφορά που έδειξε στο εθνικό σύμβολο της χώρας.

Το επεισόδιο καταγράφηκε σε βίντεο το περασμένο Σάββατο στο «Monumental de Nuñez» του Μπουένος Άιρες και κάνει το γύρο του κόσμου.

Στο απόσπασμα που ανέβηκε στο YouTube από ένα θαυμαστή του πιτσιρικά της ποπ, φαίνεται να προσπαθεί να καθαρίσει το πάλκο από τα αντικείμενα που του είχαν πετάξει οι θεατές, μεταξύ των οποίων και μια σημαία της Αργεντινής.

Το είδωλο των κοριτσιών όλου του κόσμου, φαίνεται να χρησιμοποιεί την σημαία για να καθαρίσει την σκηνή…

Σίγουρα πρόκειται για μια γκάφα ολκής που όμως αρκετοί δεν την δικαιολόγησαν και αντίθετα ζήτησαν από τον Justin να υποχρεωθεί να ζητήσει επίσημα συγνώμη.

Ο προσωπικός λογαριασμός στο twitter του διάσημου τραγουδιστή πήρε… φωτιά, από δεκάδες Αργεντίνους που ζητούσαν τα ρέστα, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που ζητούσαν άφεση αμαρτιών επειδή ο πιτσιρικάς δεν γνωρίζει την σημαία της Αργεντινής ή την έννοια της σημαίας γενικότερα…

Όπως ανέφερε ο ίδιος με ανάρτησή του, «ζητάω συγγνώμη από τους θαυμαστές μου στην Αργεντινή, που μου χάρισαν μια από τις πιο μεγαλειώδεις συναυλίες που έχω δώσει, για μια πράξη που δεν ήταν εσκεμμένη. Ποτέ μου δεν ήθελα να κάνω κάτι που θα έθιγε τον πατριωτισμό των θαυμαστών μου, αλλά ούτε και του κόσμου της Αργεντινής ή της ίδιας της χώρας. Λυπάμαι που οι πράξεις μου παρεξηγήθηκαν και ελπίζω να με συγχωρήσετε για το λάθος μου».