Στο τροχαίο ατύχημα που είχε πρόσφατα, αλλά και στην επιστροφή της στο τραγούδι και τη νέα της συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» η Μαριάντα Πιερίδη.

«Ήθελα να κάνω μία ανανέωση. Τελικά, το κατόρθωσα φέτος, έχοντας μία νέα ομάδα συνεργατών, με τους οποίους έκανα ένα καινούργιο τραγούδι, που κυκλοφόρησε πρόσφατα», ενώ πρόσθεσε: «Είμαι στο χώρο από το 2002 και έπρεπε να κάνω ένα μικρό “φρεσκάρισμα” στο ύφος και τον ήχο, χωρίς να αλλάζω το είδος που ερμηνεύω, που είναι το ποπ ελαφρολαϊκό».

Μιλώντας για μια από τις δύσκολες στιγμές στην πορεία της, η Μαριάντα Πιερίδη ανέφερε: «Επηρεάστηκα ψυχολογικά όταν έπαθα υπερκόπωση, τον καιρό που συνεργαζόμουν με τον Νότη Σφακιανάκη. Ήταν μία πολύ ωραία, αλλά και δύσκολη εποχή», ενώ για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγους μήνες παραδέχτηκε: «Κι όμως, μέχρι πριν από ένα μήνα δεν μπορούσα να μπω σε αυτοκίνητο. Ήμουν σε κατάσταση πανικού. Καθόμουν στη θέση του συνοδηγού και ενστικτωδώς πατούσα φρένο. Φοβόμουν μήπως πεταχτεί με το αυτοκίνητό του κάποιος από ένα στενό. Είχα άγιο! Μετά το νοσοκομείο πέρασα αρκετές ημέρες στο κρεβάτι, στο σπίτι, μέχρι να επουλωθούν τα τραύματά μου».

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Μαριάντα Πιερίδη είπε: «Είμαι ευτυχισμένη, αλλά δεν λέω ερωτευμένη, ίσως γιατί με φοβίζει ως λέξη. Εννοείται πως θέλω να κάνω οικογένεια. Θέλω να έρθει μαγικά στη ζωή μου και ένα παιδί. Χωρίς, όμως, αυτό να με αγχώνει» ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν κάνουν σχέδια γάμου με τον αγαπημένο της.